Головна Новини Зірки шоу бізнес Рассел Кроу зіграє в «Тора: Любов і грім»
commentss НОВИНИ Всі новини

Рассел Кроу зіграє в «Тора: Любов і грім»

Раніше участь актора в проекті тримали в секреті - творці сподівалися здивувати шанувальників цієї забавної епізодичною роллю

2 квітня 2021, 05:40
Поділіться публікацією:

Для фанатів актора стало справжнім сюрпризом те, що він введений в акторский склад "Тора: Любов і грім", зйомки якого йдуть зараз в Австралії.

Рассел Кроу зіграє в «Тора: Любов і грім»

Рассел Кроу (фото з відкритих джерел)

Кроу дебютує в киновселенної Marvel в наступному році. Персонаж, на роль якого введено Кроу, поки тримається в секреті. Про це пише портал Deadline з посиланням на свої джерела.

За повідомленнями очевидців, Рассел Кроу був помічений на матчі з регбі з іншими учасниками знімальної групи, після чого було опубліковано офіційне підтвердження, хоча спочатку Ваійтіті і Marvel хотіли зробити появу артиста у фільмі сюрпризом.

Новина викликала фурор серед шанувальників актора, які активно будують припущення в соціальних мережах з приводу ролі Рассела Кроу, а також вітають актора за участю в проекті.

Нагадаємо, стало відомо про смерть популярного голлівудського актора, дворазового лауреата премії "Золотий Глобус", номінанта на "Оскар" Джорджа Сігала. Серце зірки зупинилося на 88 році життя. Трагічна звістка вчора, 23 березня, повідомила дружина актора Соня Сігал. Вона розповіла, що її чоловік помер через ускладнення, викликаних шунтуванням. Джерело повідомляє, що за свою блискучу акторську кар'єру Сігал зіграв близько сотні ролей. Найбільш відомі фільми, в яких з'являвся актор — "Кабельник", "Хто боїться Вірджинії Вульф?", А також серіали "Американський папаша", "Голдберг". Відомо, що Джордж Сігал був номінантом престижних премій "Оскар" і BAFTA, а також отримав "Золотий глобус" за роль в романтичній комедії "З шиком" (1973), перемігши в номінації "Кращий актор".

Джордж Сігал народився в 1934 році в Нью-Йорку в сім'ї євреїв російського походження . Його дебют в якості актора відбувся на сцені театру, а в 1961 році він підписав контракт з кінокомпанією "Columbia Pictures", з'явившись в декількох кінострічках початку десятиліття.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини