Головна Новини Зірки шоу бізнес Реальна Джессіка Реббіт: зваблива модель вражає своєю зовнішністю
commentss НОВИНИ Всі новини

Реальна Джессіка Реббіт: зваблива модель вражає своєю зовнішністю

Дівчина приклала чимало зусиль, щоб досягти своєї ідеальної зовнішності

25 червня 2021, 22:15 comments2432
Поділіться публікацією:

Модель дивує подібність з Джесікою Реббіт завдяки своїм апетитним формам і рудим волоссям. І від фотографій цієї дівчини важко відвести погляд. Знайомтеся, Марія Вієра — блогер, яка живе в Лондоні і вражає тим, що неймовірно схожа на персонажа Джесіку Реббіт з комедії "Хто підставив кролика Роджера", передає Daily Star.

Реальна Джессіка Реббіт: зваблива модель вражає своєю зовнішністю

Марія Вієра (фото з відкритих джерел)

Реальна Джессіка Реббіт: зваблива модель вражає своєю зовнішністю - фото 2

Дівчина приклала чимало зусиль, щоб досягти своєї ідеальної зовнішності. На трансформацію Марія витратила колосальні 100 тисяч доларів.

Реальна Джессіка Реббіт: зваблива модель вражає своєю зовнішністю - фото 3

І дійсно, фанати також не можуть не помітити, що саме такий Джессіка Реббіт повинна в реальному житті. Тому не дивно, що за рудоволосої бестією стежать понад 197 000 передплатників у соціальній мережі Інстаграм.

Реальна Джессіка Реббіт: зваблива модель вражає своєю зовнішністю - фото 4

"Я завжди хотіла бути платиновою блондинкою, але теплі тони краще підходять під тон моєї шкіри, і я вибрала" полуничний блонд "(фарба, яка робить рудий відтінок). Минуло 10 років, як моє волосся такого кольору. Мене постійно порівнюють з Джессікою, хоч я і не планувала саме це. Було кілька пластичних операцій, включаючи сідничні імпланти. Але саме волосся привертає більше уваги", — зізнається дівчина.

Реальна Джессіка Реббіт: зваблива модель вражає своєю зовнішністю - фото 5


Відзначимо, що профіль красуні постійно наповнюється пікантними кадрами, на яких вона яскраво демонструє свою нову зовнішність.


Реальна Джессіка Реббіт: зваблива модель вражає своєю зовнішністю - фото 6

Як ми повідомляли раніше, відома американська модель plus size Ешлі Грем опублікувала в своєму Instagram фотографію власного оголеного тіла, щоб нагадати передплатникам, що вони повинні любити свою шкіру. Модель доповнила публікацію ще кількома знімками жінок plus size, які демонструють розтяжки на шкірі, і додала слова: "Красиво. Кінець обговорення".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини