Головна Новини Зірки шоу бізнес Ретман Рок став першим відкритим геєм на обкладинці Playboy
commentss НОВИНИ Всі новини

Ретман Рок став першим відкритим геєм на обкладинці Playboy

Рок показав фотографії та відеоролик з фотосесії для Playboy, де він позує в корсеті і колготках

8 жовтня 2021, 03:00
Поділіться публікацією:

23-річний філіппінський інфлюенсер Ретман Рок знявся для обкладинки Playboy в костюмі зайця. Він став першим відкритим геєм, який потрапив на обкладинку журналу. Про це повідомили на сторінці Playboy в Instagram.

Ретман Рок став першим відкритим геєм на обкладинці Playboy

Ретман Рок - фото з відкритих джерел

"Про Бретманом Рока треба дізнатися багато", — зазначили у виданні, анонсуючи його поява на обкладинці жовтневого номера.

Рок показав фотографії та відеоролик з фотосесії для Playboy, де він позує в корсеті, колготках, взуття на підборах і в "вушках".

"Я зайчик, ага Playboy починає моторошний сезон", — написав блогер.

Також він продемонстрував фотографії в образі без корсета, але з довгими рукавичками. Вперше людина з'явилася один на обкладинці журналу в липні 2020 року. Це був пуерто-ріканський співак і репер Bad Bunny. Також на обкладинці Playboy вже з'являлися актори Езре Міллер і Пол Радд. В іншому Рок став першим відкритим геєм, який потрапив на обкладинку видання.

Нагадаємо, українська співачка MARUV знялася для обкладинки російського Playboy в образі фехтувальниці. Про це співачка повідомила в своєму Instagram. Видання з 67-річною історією відомо насамперед своїми фотографіями оголених і напівоголених моделей (Playmates). Крім цього, в журналі публікують інтерв'ю, короткі оповідання, музичні новини тощо. До весни 2020 журнал виходив в друкованому форматі. Однак в березні 2020 на офіційному сайті журналу опублікували відкриту заяву про закриття друкованої версії в США і перехід на цифровий формат. Таке рішення пояснили тим, що перехід буде відповідати тому, чого хочуть споживачі. Втім друковані версії залишать для спеціальних випусків, партнерських відносин тощо. Журнал також виходить у світ в деяких інших країнах, зокрема, в Росії.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

8 жовтня 2021, 07:12

Пидаров нужно убивать! В библии так и сказано! А не рекламу делать!


Новини