Головна Новини Зірки шоу бізнес Різ Уізерспун і Райан Філліпп возз'єдналися для святкування дня народження сина
commentss НОВИНИ Всі новини

Різ Уізерспун і Райан Філліпп возз'єдналися для святкування дня народження сина

Філліпп і Уізерспун поділилися фотографіями зі святкування і написали кілька слів про іменинника

24 жовтня 2021, 18:31 comments1627
Поділіться публікацією:

Голлівудські актори Різ Уізерспун і Райан Філліпп разом відсвяткували день народження їхнього спільного сина Дікона. Хлопцеві виповнилося 18 років. Про це колишня пара повідомила в Instagram.

Різ Уізерспун і Райан Філліпп возз'єдналися для святкування дня народження сина

Різ Уізерспун - фото з открититх джерел


Філліпп і Уізерспун поділилися фотографіями зі святкування і написали кілька слів про іменинника.



"З 18-річчям нашого чудового, розумного, талановитого і турботливого сина. Ти — справжній світ в цьому світі, і тебе люблять усі. Нам пощастило бути твоїми мамою і татом. Люблю тебе", — написав Філліпп.


Актор також додав, що вони з Уізерспун виконали свою батьківську місію на відмінно. Різ також поділилася фотографіями з дня народження сина і зворушливо його привітала.


"Як це сталося?! Дікону 18?! Колись він продавав картки з покемонами, співав пісні Бруно Марса і грав в американського воїна-ніндзя на задньому дворі. Тепер він вищий за мене, готує сімейні стейки на мангалі й створює власну музику зі своїми кращими друзями. Моє серце переповнює гордість за цього юнака. З 18-річчям, Дікон! Я люблю тебе до місяця, навколо Сонця і всіх зірок", — написала актриса.


Іменинник подякував обом батькам за привітання і написав у коментарях, що любить їх обох.


Нагадаємо, 45-річна красуня, зірка фільмів "Блондинка в законі" і "Значить, війна" Різ Уізерспун зворушливо привітала свого чоловіка Джима Тота з днем народження й опублікувала з ним красиву фотографію. На своїй сторінці в Instagram актриса написала, що її чоловік дуже пристрасний, допитливий і прекрасний. Різ перерахувала улюблені захоплення Джима і написала, що ніхто так не любить сім'ю і друзів як він. Свою публікацію вона доповнила романтичним знімком, на якому разом з чоловіком сфотографувалася на тлі морського пейзажу. Пара щасливо посміхається та обіймає один одного.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини