Головна Новини Зірки шоу бізнес Росія подала в суд на Аллу Пугачову: яка причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія подала в суд на Аллу Пугачову: яка причина

Алла Пугачова має заборгованість перед Російською Федерацією. На співачку подали до суду.

25 травня 2023, 16:37 comments2655
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Відома російська співачка Алла Пугачова не з квітня 2021 року не платила за оренду ділянки поблизу Москви. Через заборгованість перед державою Комітет із управління майном звернувся до суду. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російській ЗМІ.

Росія подала в суд на Аллу Пугачову: яка причина

Алла Пугачова. Фото з відкритих джерел

Алла Пугачова є власницею триповерхового будинку площею 800 квадратних метрів, що розташований у підмосковному поселені Сонячногірську. Будинок знаходиться на лісовій ділянці розміром 70 соток, має власний причал на річці Істра.

Як повідомляють російські ЗМІ, в одному з московських судів з’явився позов Комітету із управління майном від адміністрації округу Сонячногірськ, який адресований до Алли Пугачової. Від російської співачки вимагають заплати 44,5 тис. рублів боргу за оренду земельної ділянки за 21 місяць у період з 1 квітня 2021 року і до кінця 2022 року. Окрім того, додатково нарахована пеня у розміні 6,7 тис. рублів.

Таким чином загальний борг Алли Пугачової перед державою становить трохи більше ніж 50 тис. рублів.

У березні ЗМІ повідомляли, що Пугачова у березні 2023 року подарувала підмосковну ділянку та будинок своєму онуку Нікіті Преснякову.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російська співачка Алла Пугачова закрила свій останній бізнес в Російські Федерації. Після повномасштабного вторгнення росіянка більшість часу живе за межами РФ і приїжджала в країну кілька разів, щоб вирішити свої бізнес-питання та продати нерухомість. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про несподіваний вчинок українки на Каннському кінофестивалі, який привернув увагу світу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/rian_ru/203686
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини