Головна Новини Зірки шоу бізнес Розкута порнозірка Казумі Сквіртс без комплексів демонструє свої форми
commentss НОВИНИ Всі новини

Розкута порнозірка Казумі Сквіртс без комплексів демонструє свої форми

Сьогодні нашою героїнею стала порнозірка із псевдонімом Казумі Сквіртс, яка витратила кругленьку суму, щоб подобатися самій собі

31 січня 2022, 03:24 comments4035
Поділіться публікацією:

Ми знаємо ще одну вагому причину, чому неділя – найкращий день тижня, – рубрика Радіо MAXIMUM про найсексуальніших дівчат. Сьогодні під прицілом у нас Казумі Сквіртс – ефектна зірка фільмів для дорослих. Продовжуємо традиційну спокусливу рубрику на радіо MAXIMUM. Сьогодні нашою героїнею стала порнозірка із псевдонімом Казумі Сквіртс, яка витратила кругленьку суму, щоб подобатися самій собі. Так, у юні роки дівчина комплексувала через свою фігуру, адже абсолютно нездатні форми стали причиною знущань ровесників. Проте згодом красуня діставалася результатів, яких прагнула – вона витратила понад 200 тисяч гривень на збільшення грудей до четвертого розміру.

Розкута порнозірка Казумі Сквіртс без комплексів демонструє свої форми

Дівчина (фото з відкритих джерел)

"Я завжди вважала, що великі груди є втіленням жіночності, і знаходила її дуже привабливою. Я чудово розуміла, що у мене маленькі с**ки. Це було тим, через що з мене сміялися", – зізналася зірка фільмів для дорослих. .

Казумі згадала, що одного разу в перше своє побачення з хлопцем вона одягла одразу три бюстгальтери з ефектом "пуш-ап" і на неї почали звертати увагу. Вона зізналася, що ці погляди їй сподобалися. З того часу Казумі завжди носила кілька бюстгальтерів та блузи з декольте.

У дорослому віці Казумі почала заробляти гроші, публікуючи відвертий контент OnlyFans. Вже за місяць вона назбирала гроші на пластику. "Це було дуже надихаюче почуття. Коли я прийшла до тями після операції, то заплакала, тому що думала, що вони все ще занадто маленькі. Але тепер я почуваюся щасливою", — розповіла зірка порно.

Сьогодні ж красуня без комплексів хизується ідеальним тілом та пишними формами не лише на OnlyFans, а й у Instagram. Відібрали для тебе найсексуальніші знімки

Розкута порнозірка Казумі Сквіртс без комплексів демонструє свої форми - фото 2

Розкута порнозірка Казумі Сквіртс без комплексів демонструє свої форми - фото 3

Розкута порнозірка Казумі Сквіртс без комплексів демонструє свої форми - фото 4 0

Нагадаємо, 23-річна дівчина з Канади так захотіла бути схожою на ляльку Барбі, що витратила на пластичні операції вже 70 тисяч доларів (майже 2 мільйони гривень). Про це повідомляє видання Daily Star. Серена Сміт не має наміру зупинятися і планує зробити ще кілька операцій, зокрема у лютому 2020 року зробити собі бразильську підтяжку сідниць. Свою трансформацію дівчина розпочала ще у підлітковому віці. У 18 років вона зробила собі груди, після чого вколола ботокс та філери.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини