Головна Новини Зірки шоу бізнес Сальма Хайєк розповіла, що в її будинку живуть привиди
commentss НОВИНИ Всі новини

Сальма Хайєк розповіла, що в її будинку живуть привиди

Актриса уточнила, що сама не бачила примар, а ось її дочка Валентина їх бачила двічі.

10 листопада 2021, 03:45
Поділіться публікацією:

Американська актриса мексиканського походження Сальма Хайєк розповіла, як намагалася вигнати привидів зі свого будинку. Про це йшлося під час шоу Еллен Дедженерес. Хайєк зізналася, що в їхньому будинку в Лондоні є привиди. В особняку саме по собі може почати грати піаніно, вмикатися та вимикатися світло, відчинятися та зачинятися двері та вікна. Актриса уточнила, що сама не бачила примар, а ось її дочка Валентина їх бачила двічі. Інші працівники особняка підтверджують, що теж на власні очі бачили привидів.

Сальма Хайєк розповіла, що в її будинку живуть привиди

Сальма Хайек - фото из открытых источников

Незважаючи на свою недовіру, Сальма вирішила викликати медіум. Він їй розповів, що загалом у будинку живуть понад 20 привидів. Йому вдалося вигнати їх, але не всіх. Медіум заявив, що привиди живуть у будинку довше, ніж родина Хайєк, і тому мають право залишатися тут. Крім того, він запевнив зірку, що вони нешкідливі.

Нагадаємо, Сальма Хайєк прийшла на прем'єру кінострічки спільно з дочкою Валентиною. Про це повідомляє американський мультимедійний портал Just Jared. Сальма Хайєк та її чотирнадцятирічна донька Валентина прийшли удвох на прем'єру фільму "Вічні" від студії Marvel. Прем'єра кінострічки відбулася у театрі "Dolby Theatre", що у Лос-Анджелесі (штат Каліфорнія, США). Востаннє вони публічно з'являлися три роки тому, коли дівчинці було 11 років. Батько Валентини та людина Сальми Хайєк Франсуа-Анрі Піно володіє холдингом Kering який охоплює бренди Gucci, Balenciaga, Saint Laurent, Alexander McQueen та інші). Він також є генеральним директором компанії.

Раніше розкрила секрет міцного шлюбу із французьким бізнесменом Франсуа-Анрі Піно. Відомо, що Сальма Хайєк стала дружиною мільярдера у 2009 році і разом із ним виховує доньку Валентину.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини