Головна Новини Зірки шоу бізнес Сальма Хайек з донькою прийшли на кінопрем'єру
commentss НОВИНИ Всі новини

Сальма Хайек з донькою прийшли на кінопрем'єру

Останній раз вони публічно з'являлися три роки тому, коли дівчинці було 11 років

20 жовтня 2021, 22:49 comments1182
Поділіться публікацією:

Американська актриса мексиканського походження Сальма Хайек прийшла на прем'єру кінострічки спільно з дочкою Валентиною.
Про це повідомляє американський мультимедійний портал Just Jared. Сальма Хайек і її чотирнадцятирічна донька Валентина прийшли удвох на прем'єру фільму "Вічні" від студії Marvel. Прем'єра кінострічки відбулася в театрі "Dolby Theatre", що в Лос-Анджелесі (штат Каліфорнія, США).

Сальма Хайек з донькою прийшли на кінопрем'єру

Сальма Хайек - фото из открытых источников


Останній раз вони публічно з'являлися три роки тому, коли дівчинці було 11 років. Батько Валентини і людина Сальми Хайєк Франсуа-Анрі Піно володіє холдингом Kering який охоплює бренди Gucci, Balenciaga, Saint Laurent, Alexander McQueen і інші). Він також є генеральним директором компанії.


Нагадаємо, 54-річна популярна актриса, зірка фільмів "Бандитки" і "Гламурні боси" Сальма Хайек розкрила секрет міцного шлюбу з французьким бізнесменом Франсуа-Анрі Піно. Відомо, що Сальма Хайек стала дружиною мільярдера в 2009 році і разом з ним виховує дочку Валентину. У недавньому інтерв'ю знаменитість розповіла, що їм з чоловіком протягом 12 років вдається зберігати в шлюбі ідилію, а все тому, що проблеми вони вирішують спільними зусиллями. Зірка "бандиток" зазначила, що краще витрачати час на розв'язання проблеми в сім'ї, ніж доводити один одному, хто винен в цьому. За словами актриси, потрібно вкладати свою енергію в те, щоб знайти компроміс і вихід зі складної ситуації замість того, щоб шукати винних і відмовки. Також Сальма зізналася, що між нею і Франсуа-Анрі Піно не існує якихось недомовленостей і образ одне на одного.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини