Головна Новини Зірки персона Сальма Хайек розкрила секрет міцного шлюбу з мільярдером
commentss НОВИНИ Всі новини

Сальма Хайек розкрила секрет міцного шлюбу з мільярдером

Актриса Сальма Хайек розповіла, як їй вдається протягом 12 років зберігати любов і ідилію в своєму шлюбі

29 червня 2021, 15:55 comments1802
Поділіться публікацією:

54-річна популярна актриса, зірка фільмів "Бандитки" і "Гламурні боси" Сальма Хайек розкрила секрет міцного шлюбу з французьким бізнесменом Франсуа-Анрі Піно.

Сальма Хайек розкрила секрет міцного шлюбу з мільярдером

Сальма Хайек (фото з відкритих джерел)

Відомо, що Сальма Хайек стала дружиною мільярдера у 2009 році й разом із ним виховує дочку Валентину. У недавньому інтерв'ю знаменитість розповіла, що їм із чоловіком протягом 12 років вдається зберігати в шлюбі ідилію, а все тому, що проблеми вони вирішують спільними зусиллями.

Зірка "Бандиток" зазначила, що краще витрачати час на розв'язання проблеми у сім'ї ніж доводити один одному, хто винен у цьому. За словами актриси, потрібно вкладати свою енергію в те, щоб знайти компроміс і вихід зі складної ситуації замість того, щоб шукати винних і відмовки.

Також Сальма зізналася, що між нею і Франсуа-Анрі Піно не існує якихось недомовленостей і образ одне на одного.

Зазначимо, що 14 лютого 2009 року актриса Сальма Хайек та її коханий зареєстрували шлюб у мерії 6-го округу Парижа, а 25 квітня того ж року пара провела церемонію одруження повторно в старовинному оперному театрі Ла Феніче у Венеції.

Нагадаємо, Сальма Хайек відповіла на звинувачення в пластичних операціях і розповіла, чому її груди дійсно збільшилися. За словами актриси, це природний процес, викликаний набором ваги, вагітністю, годуванням і менопаузою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 51-річна британська актриса, зірка фільмів "Побічний ефект" і "Зорро" Кетрін Зета-Джонс розповіла про те, як їм із Майклом Дугласом вдалося прожити у щасливому шлюбі вже 20 років.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини