Головна Новини Зірки шоу бізнес Сексуальна Демі Роуз, яка обожнює зніматися голою, вразила черговими сміливими фото
commentss НОВИНИ Всі новини

Сексуальна Демі Роуз, яка обожнює зніматися голою, вразила черговими сміливими фото

Демі Роуз опублікувала в Instagram нову серію спокусливих фото

20 серпня 2021, 02:55 comments3832
Поділіться публікацією:

Розкута модель Демі Роуз, яку ще називають британської Кардашян, не втомлюється робити все нові і нові відверті фото. Зірка мережі знову звела з розуму своїх передплатників черговими гарячими знімками.

Сексуальна Демі Роуз, яка обожнює зніматися голою, вразила черговими сміливими фото

Демі Роуз (фото з відкритих джерел)

Так, Демі Роуз опублікувала в Instagram нову серію спокусливих фото, на яких позує в крихітних бікіні, які ледь прикривають її інтимні місця, або зовсім без білизни.

Сексуальна Демі Роуз, яка обожнює зніматися голою, вразила черговими сміливими фото - фото 2

Як відомо, знаменитість вже багато місяців перебуває на іспанському острові Ібіца і регулярно публікує пікантний контент. Днями 26-річна зірка приміряла кілька купальників з її нової колекції для бренду Pretty Little Thing, а також знялася оголеною, прикривши груди книгою.

Сексуальна Демі Роуз, яка обожнює зніматися голою, вразила черговими сміливими фото - фото 3

А в крайній замітці Роуз виклала фото в червоному бікіні, яке складалося з декількох тоненьких смужок тканини, які чи не змогли прикрити її пишні форми.

Сексуальна Демі Роуз, яка обожнює зніматися голою, вразила черговими сміливими фото - фото 4

Нагадаємо, Демі Роуз продовжує зачаровувати шанувальників своєю красою. На цей раз красуня порівняла себе з відвертою Рапунцель, адже у дівчини теж дуже красиві і довге волосся. 26-річна британська фотомодель і блогер Демі Роуз активно веде свій профіль у соціальній мережі Інстаграм, де має справжню армію шанувальників у вигляді 17 мільйонівпередплатників. Хоча красуня і не має типової для моделей фігури, але регулярно отримує компліменти щодо своїх розкішних форм. До того ж дівчину звикли порівнювати з Селеною Гомес і навіть Кім Кардашян. А пікантні кадри є "вишенькою на торті", що підтверджують і свіжі знімки моделі.

Зараз дівчина на відпочинку, тому насолоджується влітку сповна. Нещодавно Демі похвалилася ефектною фігурою в легкому прозорій сукні. Глибоке декольте, розпущене волосся і прекрасний фон — ці кадри мало кого залишили байдужим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини