Головна Новини Зірки шоу бізнес Сексуальна Демі Роуз захопила новими фото майже без одягу: 18
commentss НОВИНИ Всі новини

Сексуальна Демі Роуз захопила новими фото майже без одягу: 18

Зараз Демі Роуз насолоджується теплою погодою в Італії

19 вересня 2021, 21:07 comments3165
Поділіться публікацією:

Відома фотомодель Демі Роуз не припиняє радувати любителів яскравими фото зі своїх буднів. А ще дівчина регулярно показує, що краса не пов'язана з "модельними" параметрами, і нові фото — не виняток.
26-річна британська блогера і модель Демі Роуз чимало вільного часу присвячує своїй сторінці в Інстаграм, де має понад 17 мільйонів фанатів. Все тому, що дівчина з далеко не звичайними параметрами для моделей руйнує стереотипи. Вона регулярно публікує досить пікантний контент, а фанати порівнюють її з курйозної Кім Кардашян, передає Радіо MAXIMUM.

Сексуальна Демі Роуз захопила новими фото майже без одягу: 18

Демі Роуз (фото з відкритих джерел)

Сексуальна Демі Роуз захопила новими фото майже без одягу: 18 - фото 2

 
Зараз Демі насолоджується теплою погодою в Італії, тому і фото з відпочинку відповідні. На свіжих кадрах красуня позує тільки в крихітному корсеті, що підкреслює її апетитні форми. Бонусом є і прекрасний вид з затокою, який відкривається прямо з балкона.

Сексуальна Демі Роуз захопила новими фото майже без одягу: 18 - фото 3

Нагадаємо, 24-річна американська модель Белла Хадід активно працює не тільки над власною кар'єрою, а й знаходить час для свого профілю в соцмережі Instagram, де у неї більш 43 мільйони шанувальників. І це не дивно, адже дівчина регулярно ділиться кадрами зі своїх буднів, фотосесій і світських заходів. Нещодавно красуня опублікувала серію торішніх знімків, на яких позує тільки в фіалковою білизна. Мінімум макіяжу і несподіване зізнання, що її обличчя щоночі кровоточило, поки вона спала.

Багато світових конкурси краси неодноразово підтверджували, що українки — одні з найкрасивіших дівчат планети. Українки займають перші місця також і на спортивних змаганнях. Так, радісну звістку прийшло з іспанського міста Санта-Сусанна. Українка Оксана Брігідір стала чемпіонкою світу серед професіоналів у найпопулярнішій жіночої дисципліни — фітнес-бікіні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://mixnews.lv/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Алекс

6 травня 2024, 15:55

Какая Деми Роуз красота, на всех фото из инета она просто секси, трахал бы до спермы её без конца


Новини