Головна Новини Зірки шоу бізнес Зеленському не завадив виступ на «Новій хвилі»: Софія Ротару - легенда України
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленському не завадив виступ на «Новій хвилі»: Софія Ротару - легенда України

Президент Володимир Зеленський провів церемонію вручення нагороди "Національна легенда України", приурочену до 30-річчя Незалежності нашої країни

25 серпня 2021, 12:00
Поділіться публікацією:

Співачка, народна артистка України і Герой України Софія Євдокименко-Ротару удостоїлася звання "Національна легенда України". Це звання виконавиця отримала з рук глави держави Володимира Зеленського, незважаючи на те, що кількома днями раніше Софія Михайлівна розважала публіку на "Новій хвилі" в Сочі. Як передає видання "Коментарі", про це повідомляє сайт "Tabloid".

Зеленському не завадив виступ на «Новій хвилі»: Софія Ротару - легенда України

Софія Ротару Фото: сайт Офісу президента

З нагоди 30-річчя від Дня Незалежності України президент Зеленський вирішив ініціювати нове звання "Національна легенда України", яким удостоїти кращих українських акторів, співаків, спортсменів. Так в одному ряду з Іваном Марчуком, Юрієм Рибчинським, Олегом Блохіним і іншими відомими українцями опинилася Софія Ротару. Все б нічого, якби не кілька моментів, які звертають на себе увагу. Зокрема, те, що Софія Ротару постійно в центрі уваги в Росії, вона як і раніше дуже і дуже затребувана, має багато концертів, більшість з яких проходять під проводом Кремля. За пару днів до того, як отримати високу нагороду з рук Володимира Зеленського Софія Ротару стала однією із учасниць фестивалю "Нова хвиля" в російському Сочі.

Софія Ротару сама не афішувала свій виступ в Сочі. За неї це зробив відомий російський виконавець Філіп Кіркоров, який виклав чимало знімків з колегою по сцені у себе на сторінці в соцмережі.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в ЗМІ показали, як виглядає заміський будинок під Києвом 73-річної української артистки Софії Ротару . Зірка проводить в ньому багато часу після того, як почалася пандемія коронавируса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини