Головна Новини Зірки шоу бізнес Шакіра розповіла, як на неї напали дикі кабани
commentss НОВИНИ Всі новини

Шакіра розповіла, як на неї напали дикі кабани

Знаменитість не показала фото "нападників", але продемонструвала брудну сумку, яку потім вдалося знайти

1 жовтня 2021, 02:15
Поділіться публікацією:

Співачка Шакіра розповіла історію про те, як в парку Барселони (Іспанія) на неї напали двійко диких кабанів. Вони вирвали з її рук сумку, в якій був телефон, і втекли в ліс. Про це повідомляє ВВС. Знаменитість не показала фото "нападників", але продемонструвала брудну сумку, яку потім вдалося знайти.

Шакіра розповіла, як на неї напали дикі кабани

Шакіра - фото з відкритих джерел


"Тільки подивіться, двійко диких кабанів напали на мене в парку ... Тепер сумка ось в якому стані", — розповіла співачка.

Щоб довести, що говорить правду, вона звернулася до свого сина:


"Мілані, розкажи, як твоя мама боролася з кабаном".


Це не перший випадок, коли дикі кабани нападають на людей в Іспанії. У 2016 році таких випадків було зареєстровано майже 1,2 тисячі таких випадків.


Нагадаємо, Шакіра може опинитися за ґратами. Суд Іспанії знайшов докази того, що музикантка ховалася від податків і заборгувала 14,5 млн євро державі. Про це інформує видання Up to brain. Протягом останніх трьох років тривають судові розгляди у справі виконавиці Шакіри. Сторона звинувачення впевнена, що 44-річна співачка не виплачувала податки в Іспанії, попри наявність податкового резидентства. Під час слухання прокуратура заявила, що Шакіра перестала платити податки в Іспанії в період з 2012 по 2014 рік. Тим часом співачка заявила, що в той час вона жила на Багамах і не була мешканкою Іспанії, а лише кілька разів приїжджала в країну. Однак у відповідь на це прокуратура стверджувала, що у них є достатні підстави для того, щоб посадити зірку в тюрму за ухилення від сплати податків. Відомо, що Шакіра планує оскаржити вирок в суді Барселони. Відповідно до звітів, співачка вже виплатила Іспанському податковому агентству близько 20 мільйонів доларів. У колективі Шакіри розповіли, що виконавиця також має свідоцтво про постійне проживання на Багамах.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини