Головна Новини Зірки шоу бізнес Шалені суми: у яких зірок найдорожча реклама в Instagram
commentss НОВИНИ Всі новини

Шалені суми: у яких зірок найдорожча реклама в Instagram

Опубліковано рейтинг світових знаменитостей, у яких реклама у соціальній мережі Instagram коштує шалених грошей

11 січня 2022, 18:40
Поділіться публікацією:

Однією з найпопулярніших соціальних мереж, якими користуються світові знаменитості, є Instagram. З її допомогою зірки не лише діляться своїми здобутками, особистими фотографіями, а й заробляють гроші. І, як виявляється, досить великі.

Шалені суми: у яких зірок найдорожча реклама в Instagram

У яких зірок найдорожча реклама в Instagram (фото з відкритих джерел)

Аналітики компанії Hopper HQ, яка спеціалізується на соцмережах, підбили підсумки минулого року та визначили світових знаменитостей, які беруть за свою рекламу в Instagram величезні суми. І перше місце у рейтингу посів відомий футболіст Кріштіану Роналду. За його життям спостерігає понад 388 мільйонів людей, і один спонсорський пост на його сторінці коштуватиме близько 1,6 мільйона доларів.

На другому рядку у списку опинився Дуейн "Скеля" Джонсон. На нього в соцмережі підписано 289 мільйонів фоловерів, і за публікацію рекламного характеру актор бере близько 1,523 мільйона доларів.

І трійку лідерів найдорожчої реклами в Instagram замкнула американська виконавиця Аріана Гранде. Вона також має 289 мільйонів підписників, а її спонсорський пост коштуватиме 1,150 мільйона доларів.

Трохи менше реклама у соціальній мережі коштує на сторінках Кайлі Дженнер (1,494 млн доларів), Селени Гомес (1,468 млн доларів) і Кім Кардаш'ян (1,419 млн доларів).

Нагадаємо, що соціальна мережа Instagram, яка є однією з найпопулярніших у світі, назвала ТОП-10 публікацій, які набрали за 2021 рік найбільшу кількість лайків.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що журналісти з'ясували, скільки коштували на Новий рік корпоративи найпопулярніших українських артистів.

Читайте також, що напівгола Біллі Айліш встановила рекорд в Instagram.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини