Головна Новини Зірки персона Напівоголена Біллі Айліш встановила рекорд в Instagram
commentss НОВИНИ Всі новини

Напівоголена Біллі Айліш встановила рекорд в Instagram

Співачка здивувала фанатів фотосесією у білизні

4 травня 2021, 18:20 comments3059
Поділіться публікацією:

Популярна співачка Біллі Айліш встановила рекорд у соціальній мережі Instagram, пише "УНІАН".

Напівоголена Біллі Айліш встановила рекорд в Instagram

Біллі Айліш - фото з відкритих джерел

Напередодні американська зірка опублікувала знімки з фотосесії для глянцевого журналу Vogue. Там вона сфотографувалася у білизні, чим і здивувала своїх шанувальників, адже раніше Айліш не брала участі у подібних зйомках.

Деякі фотографії зібрали понад 20 мільйонів лайків, тим самим встановивши рекорд у соціальній мережі.

В інтерв'ю виданню Біллі зізналася, що нині їй стало простіше самовиражатися.

Напівоголена Біллі Айліш встановила рекорд в Instagram - фото 2

"Так як світ бачить мене, я не відчувала себе бажаною. Але зі мною так все життя, не думаю, що це через популярність", — зазначила співачка.

Нагадаємо, 2 травня виконавиця поділилася в мережі досить пікантними знімками з фотосесії для модного британського журналу Vogue. Кардинальна зміна в іміджі кумира здивувала багатьох.

Вся фотосесія виконана у бежево-рожевих тонах. На кожній із фотографій Біллі Айліш одягнена в різні вбрання, проте всі вони в тій чи іншій мірі досить відверті.

Корсети з глибокими декольте підкреслюють груди 19-річної співачки, а колготи і панчохи, в яких вона позує на фото, візуально подовжують і без того вражаючі ноги. Зрозуміло, що привертає до себе увагу й ідеальний блонд, який кардинально відрізняється від колишніх кольорових пасм виконавиці.

Раніше інтернет-видання "Коментарі" писало, що популярна модель і колишня порноакторка Лана Роудс захопила шанувальників новими фото в дуже відвертій сукні.

24-річна американська модель і колишня зірка фільмів із рейтингом 18+ наразі активно працює над своєю сторінкою в соціальній мережі Інстаграм. Там за Амар Мепл (справжнє ім'я Лани) стежать майже 15 мільйонів шанувальників.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини