Головна Новини Зірки шоу бізнес Шерон Стоун приміряла сукню, яку носила 9 років тому
commentss НОВИНИ Всі новини

Шерон Стоун приміряла сукню, яку носила 9 років тому

Публікація так вразила фоловерів зірки, вони обсипали її компліментами та відзначили шикарний зовнішній вигляд Стоун

25 травня 2021, 02:08 comments3070
Поділіться публікацією:

Американська актриса, зірка "Основного інстинкту" Шерон Стоун поділилася знімком, на якому позувала в довгій сукні від бренду Valentino. У такому ж образі зірка з'являлася на урочистому заході у 2012 році.

Шерон Стоун приміряла сукню, яку носила 9 років тому

Шерон Стоун (фото з відкритих джерел)

У своєму Інстаграм Шерон опублікувала знімок, на якому вона стоїть на веранді в улюбленому вінтажному вбранні від Valentino. На фото актриса позує босоніж і без макіяжу в красивому золотій сукні, яке було надіто також на презентації Macy's Passport Glamorama в 2012 році.

Публікація так вразила фоловерів зірки, вони обсипали її компліментами і відзначили шикарний зовнішній вигляд Стоун. "Прекрасна", "Краса!", "Вічно молода", — пишуть користувачі мережі в коментарях.

"Я вибрала свій улюблений вінтажний кутюр Valentino в честь дня народження дизайнера", — лаконічно підписала кадр зірка.

Свій образ Стоун підкреслила зібраними волоссям, мінімальною кількістю макіяжу і чудовою посмішкою на обличчі. Вона позувала на балконі босоніж.

Як повідомляли раніше 63-річна голлівудська актриса Шерон Стоун продовжує дивувати відвертими історіями про своє життя. У своїй книзі "The Beauty of Living Twice" вона розповіла, як пластичний хірург збільшив їй груди без її згоди.

Зірка фільму "Основний інстинкт" згадала про те, як 20 років тому перенесла операцію з видалення доброякісних пухлин, які, за її словами, були величезні, більші, ніж одна її грудь. Потім Шерон пережила ще одну операцію по реконструкції молочних залоз. Акторка розповіла, що, коли прокинулася від наркозу, то виявила, що пластичний хірург поставив їй великі грудні імпланти, збільшивши груди мінімум на розмір



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини