Головна Новини Зірки шоу бізнес Шоу Холостяк 12 змінить правила та здивує глядачів: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Шоу Холостяк 12 змінить правила та здивує глядачів: подробиці

32-річний бізнесмен Алекс Топольський буде шукати своє кохання

15 лютого 2022, 22:45
Поділіться публікацією:

Вже незадовго, 4 березня  на СТБ відбудеться новий сезон романтичного весняного шоу — Холостяк 12. Телеглядачі з усіх куточків України  матимуть можливість спостерігати, як свою обраницю  вибиратиме 32-річний бізнесмен Алекс Топольський, що зміг побудувати власну справу в Сполучених Штатах. Несподівані сюрпризи очікують на глядачів вже під час першого випуску. На шоу стартують нові правила та кардинальними будуть рішення, які прийматиме завидний наречений України. Про це та інші новації інформує РБК-Україна.

Шоу Холостяк 12 змінить правила та здивує глядачів: подробиці

Алекс Топольський та Григорій Решетник (фото: прес-служба СТБ)

 Розпочнеться дійство з формату "першої вечірки".  На ньому холостяк познайомиться з всіма учасницями.  Але його рішення будуть дивувати, адже вони здаватимуться такими, що  ризикові й нестандартні.

Від Алекса всі учасниці отримають перші подарунки, що здаватимуться їм гарним сюрпризом.

 А потім на кожну з них чекає ретельна перевірка. Для цього, вже під час першої вечірки завидний жених робитиме спроби зазирнути в їх звичайне життя. Під якими записами відомі вони в телефонній книжці. Так само цікаву інформацію можна знайти, погортавши сторінки претенденток на серце холостяка в соціальних мережах. Дівчата про це і не підозрюють. І тому не кожна з них  пройде випробування перевіркою  на правдивість.

Троянди, які презентують вродливим учасницям, в 12 сезоні  будуть не тільки червоні. Але й презентуватимуть їх дівчатам жовтого, рожевого та білого кольору. Що будуть означати нові кольори, адже організатори вибрали їх неспроста. Про це надалі – у випусках телешоу.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що екс-"холостяк" Макс Михайлюк показав, як підросла його донька.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини