Головна Новини Зірки персона Екс-"холостяк" Макс Михайлюк показав, як підросла його донька (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-"холостяк" Макс Михайлюк показав, як підросла його донька (ФОТО)

Головний герой 10 сезону українського проекту "Холостяк" Макс Михайлюк порадував шанувальників новою фотографією зі своєю дочкою

19 січня 2022, 11:40
Поділіться публікацією:

Професійний пілот, учасник романтичного шоу "Холостяк-10" Макс Михайлюк розчулив фоловерів новою фотографією зі своєю дочкою.

Екс-"холостяк" Макс Михайлюк показав, як підросла його донька (ФОТО)

Макс Михайлюк / Фото: @flymax305

Щасливий батько опублікував кадр у соціальній мережі Instagram, де позує з восьмимісячною дівчинкою Аріаною, яка з цікавістю дивиться в камеру, а він ніжно цілує її. Дитина була одягнена в курточку персикового кольору і біло-червону шапку з помпонами. А Макс для прогулянки з дочкою вибрав чорну куртку з хутряним коміром.

Свою публікацію, яка більше ніж за добу зібрала 52 тисячі лайків, він підписав так: "Давненько нас тут не було. А ми за цей час добряче підросли". Фоловери відразу почали активно коментувати новий кадр, ділячись здогадами, на кого ж більше схожа донька екс-"холостяка".

"Татова дівчинка, будьте здорові та щасливі", "Як схожа на тата", "Янголятко", "Які ви вже дорослі", "Татова ксерокопія", "Ой, яка милота", "Татова і мамина ягідка", — написали шанувальники.

Нагадаємо, що Макс Михайлюк уперше став батьком наприкінці квітня. Доньку йому народила модель Даша Хлистун, з якою пілот познайомився в інтернеті, буквально одразу після виходу "Холостяка-10" в ефір. У головного героя не склалися стосунки з дівчиною, яку він обрав у фіналі проекту.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що зірка 11-го за рахунком сезону телешоу "Холостяк" – Джесіка Чегі виклала у соціальних мережах фотографії із зимової відпустки, яку вона провела на відомому гірському курорті Буковель у Карпатах.

Читайте також, що українська актриса Ксенія Мішина зізналася, чи шкодує про свій фінальний вибір на проекті "Холостячка".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини