Головна Новини Зірки шоу бізнес Син Білик хоче відгуляти весілля в окупованому Криму
commentss НОВИНИ Всі новини

Син Білик хоче відгуляти весілля в окупованому Криму

Хлопець уже встиг зробити дівчині пропозицію

6 березня 2021, 04:39 comments2039
Поділіться публікацією:

21-річний син співачки Гліб Оверчук розповів про свою наречену. За словами Гліба, зі своєю дівчиною Алісою він познайомився ще підлітком, а ось зустрічатися вони почали після тривалої дружби. Син Білик відразу був налаштований на весілля і не затягував з пропозицією.

Син Білик хоче відгуляти весілля в окупованому Криму

Сім'я Білик (фото з відкритих джерел)

"Зробив їй пропозицію зламаним" шийкою "від пляшки з-під пива. Заручини відбулися в Японії, і я дуже довго готувався до цієї події ... А взагалі, дуже щасливий, що це сталося ", — розповів Гліб в інтерв'ю JetSetter.ua.

Син Ірини Білик зізнався, що мріє відгуляти весілля в Криму, оскільки Аліса родом з Криму, однак у нинішній ситуації це неможливо.

"Поки ми не плануємо нічого робити, хоча мої батьки нас до цього постійно підштовхують. Ми пояснили свою позицію, і вони з розумінням поставилися до того, що це не їхня справа ", — сказав Гліб.

Нагадаємо, з Зірка порно індустрії Стефані Кліффорд, більш відома під псевдонімом Стормі Деніелс, розповіла всьому світу про подробиці свого інтимного зв'язку з колишнім президентом США Дональдом Трампом. Порноактриса прокоментувала секс з Трампом, заявивши, що це були найгірші 90 секунд в її житті. Після цього вона буквально почала ненавидіти себе, адже процес викликав у неї вкрай негативні емоції. До того ж, як вона стверджує, тривав секс лічені хвилини. Але навіть цього їй вистачило, щоб випробувати відразу до себе і до всього того, що сталося. За словами Сторми, це сталося в далекому 2006 році.

Тоді вони зустрілися з бізнесменом на благодійному турнірі з гольфу на озері Тахо. Трамп запросив дівчину в готель, щоб обговорити її участь в одному з реаліті-шоу. Однак далі події стали розвиватися зовсім по-іншому. Деніелс зазначила, що відійшла ненадовго в туалет, а коли повернуся, то Трамп сидів на краю дивана практично оголений. Він натякнув дівчині на інтимний зв'язок, заявивши при цьому, що це її шанс.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини