Головна Новини Зірки шоу бізнес Скарлетт Йоханссон вдруге стала мамою
commentss НОВИНИ Всі новини

Скарлетт Йоханссон вдруге стала мамою

Про вагітність актриси стало відомо напередодні прем'єри фільму "Чорна вдова"

19 серпня 2021, 00:26
Поділіться публікацією:

Популярна голлівудська актриса, зірка багатьох американських блокбастерів 36-річна Скарлетт Йоханссон вдруге стала мамою. Зірка фільму "Чорна вдова" народила сина. Новина про поповнення в родині повідомив в Instagram батько малюка, комік і сценарист Колін Жост.

Скарлетт Йоханссон вдруге стала мамою

Скарлетт Йоханссон - фото з відкритих джерел

"Так, так, у нас є дитина. Його звуть Космо і ми дуже любимо його", — написав чоловік Йоханссон.

Варто зазначити, що про вагітність актриси стало відомо напередодні прем'єри фільму "Чорна вдова" в липні. Але зірка відмовлялася коментувати новини про своє цікаве положення. Буквально напередодні пологів Колін Жост підтвердив, що в родині дійсно очікується поповнення.

Нагадаємо, Скарлетт Йоханссон подала судовий позов проти американської кінокомпанії Disney. Згідно з інформацією CNN, популярна актриса звинуватила кіностудію в порушенні контракту. У позовних документах зазначено, що частина гонорару Скарлетт Йоханссон доводиться на частину виручки від касових зборів у кінотеатрах на фільм "Чорна вдова", в якому вона зіграла головну роль. Але кінокомпанія на своєму стрімінговому сервісі запустила онлайн-покази супергеройського фільму, де глядачі за перегляд платять 30 доларів. Однак виручку від прем'єрного онлайн-стрімінга актриса не отримує. У кінокомпанії Disney вже відповіли на судовий позов Скарлетт Йоханссон, зазначивши, що вважають його "необґрунтованим", оскільки студія виконала всі умови контракту.

До слова, художній фільм "Чорна вдова" вже зібрав в кінопрокаті 320 мільйонів доларів. У перший день домашнього прокату він заробив 39,5 мільйона. Кінострічка стала п'ятим найкасовішим проектом 2021 року. В основному бойовик отримав позитивні відгуки критиків, які похвалили стрічку за акторську гру (особливо, Скарлетт Йоханссон і Флоренс П'ю) і екшен-сцени.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини