Головна Новини Зірки шоу бізнес Слава Камінська зачарувала передплатників сексуальним пляжним фото
commentss НОВИНИ Всі новини

Слава Камінська зачарувала передплатників сексуальним пляжним фото

Слава Камінська поділилася в Instagram сексуальним пляжним знімком

19 січня 2022, 02:49
Поділіться публікацією:

Зваблива українська співачка Слава Камінська, яка раніше була солісткою гурту НеАнгели, спокусила своїх шанувальників гарячим фото. Передплатники красуні вже оцінили кадр. Так, Слава Камінська поділилася в Instagram сексуальним пляжним знімком. 37-річна зірка відпочиває на острові Занзібар, де влаштувала фотосесію у бірюзовому бікіні та білій сорочці.

Слава Камінська зачарувала передплатників сексуальним пляжним фото

Слава Камінська (фото з відкритих джерел)

Артистка сфотографувалась, сидячи на білому пляжі на тлі моря. Поза Слави підкреслила не тільки стрункі ніжки, а й пишні груди. У підписі до пікантного кадру виконавиця зізналася, що вирішила "перезавантажитись" перед новими творчими звершеннями.

"Щаслива перезавантажитись перед важливими запусками. Цей рік буде вогонь. Перший сольний альбом. Неймовірно, але факт. Хто б міг подумати про це ще два роки тому", — написала Камінська.

Нагадаємо, Слава Камінська зізналася, що пробувала майже всі заборонені речовини. Заява прозвучала в інтерв'ю, яке співачка дала YouTube-каналу "Влада vs Влащенко". Так, виконавиця, відповідаючи на запитання ведучої, вживала наркотики, дала позитивну відповідь, зазначивши, що вона давно в шоу-бізнесі.

"Я у шоу-бізнесі давно. Я все пробувала. Абсолютно все. Мені завжди було цікаво розкривати нову реальність, пізнавати якісь нові відчуття. Тому я пробувала все, тільки не кололася", — зізналася Слава. За її словами, кокаїн для артиста — не більше ніж допінг, який допомагає зосередитись, прискорює мислення, але такий ефект триває недовго і потім будь-яка карета перетворюється на гарбуз.

Раніше українська артистка нарешті розкрила подробиці свого особистого життя. Так, на своїй сторінці у соціальних мережах вона опублікувала милий знімок із котом. Фото демонструє, що співачка має чудове почуття гумору.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини