Головна Новини Зірки шоу бізнес Софі Елліс-Бекстор вразила одкровенням про її зґвалтування в 17 років
commentss НОВИНИ Всі новини

Софі Елліс-Бекстор вразила одкровенням про її зґвалтування в 17 років

Софі Елліс-Бекстор розповідала про те, що в 17 років її згвалтував літній музикант

28 вересня 2021, 09:55
Поділіться публікацією:

Відома співачка в своїх нових мемуарах "Spinning Plates" згадала, як втратила цноту в квартирі 29-річного гітариста. За її словами, вона благала, що не хоче цього, але її слова не мали ніякого значення. Про це повідомляє BBC News.

Софі Елліс-Бекстор вразила одкровенням про її зґвалтування в 17 років

Софі Елліс-Бекстор, фото з відкритих джерел

"Він займався зі мною сексом, і мені було так соромно. Саме так я втратила цноту і відчувала себе дурною і брудною, але також невпевненою в своїх почуттях, тому що у мене не було іншого досвіду, з яким можна було б порівняти", — сказала співачка.

У книзі, яка публікується в "Mail On Sunday", Елліс-Бекстор описує, як вона зустріла музиканта, якого вона називає Джимом, на концерті, коли вона вчилася на A-Levels. Він запросив її в свою квартиру, щоб подивитися підручники з історії, "і, перш ніж вона дізналася про це, вони вже були на його ліжку, і він зняв мої трусики".

Співачка, якій зараз 42 роки, каже, що вона була збита з пантелику після інциденту, оскільки суспільне сприйняття зґвалтування в 1990-х роках "не було пов'язано зі згодою", а скоріше "щось, що ви асоціювали з агресією".

"Але ніхто не притискав мене і не кричав, щоб змусити мене підкоритися", — говорить вона.

Згідно Rape Crisis England and Wales, це сприйняття все ще зберігається — багато жертв вважають, що у них немає діла, якщо немає фізичних ознак боротьби або нападу. Благодійна організація заявляє, що "є багато причин, за якими хтось не може кричати або чинити опір". Фактично, в ньому йдеться про те, "тиша і нерухомість можуть вказувати на відсутність цих найважливіших елементів свободи і можливостей".

Як мати п'ятьох синів, Елліс-Бекстор каже, що вона постаралася познайомити їх з концепцією згоди, щоб виховати уважних, добрих людей, які можуть брати до уваги почуття інших людей.

Як раніше інформував портал "Коментарі", голлівудського актора судили на згвалтування : яке покарання він отримав.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини