Головна Новини Зірки шоу бізнес Соліст «Иванушек» розповів про роман з Тіною Кароль
commentss НОВИНИ Всі новини

Соліст «Иванушек» розповів про роман з Тіною Кароль

У 2006 році на відборі конкурсу «Євробачення» Кароль і Туриченко жили в одному будинку

7 травня 2021, 02:30 comments1188
Поділіться публікацією:

Соліст "Иванушек" Кирило Туриченко зізнався в тривалих відносинах з Тіною Кароль, яка нещодавно розповіла про найголовніше у своєму житті.

Соліст «Иванушек» розповів про роман з Тіною Кароль

Кирило Туриченко (фото з відкритих джерел)

"Я можу зі свого боку розповісти, як це було. Ми познайомилися, коли їй було 16 років, а мені — 18. Це був фестиваль "Чорноморські ігри" в Каховці. Вона тоді була пишечкою, дуже симпатичною і талановитою дівчинкою ", — поділився Туриченко на передачу в YouTube-шоу" Алена, блін! ".

Далі, за його словами, вони листувалися і передзвонювалися.

У 2006 році на відборі конкурсу "Євробачення" Кароль і Туриченко жили в одному будинку — це знову пробудило почуття.

"Вона тоді займає перше місце, а я займаю друге. Вона їде до Греції, а залишаюся в Києві. Вона виступила на "Євробаченні", у нас тривають відносини, але вона мене приховує. Ми зустрічаємося таємно, живемо в однушечке, коли всі їдуть. Потім я дізнаюся про інших її відносинах ", — сказав Туриченко.

Нагадаємо, Тіна Кароль завжди вибирає для публічних виходів ефектні і розкішні вбрання, які вдало підкреслюють її фігуру. Нещодавно вона вразила всіх новим образом у сукні за 1350 доларів. На фан-сторінці Тіни Кароль в Instagram з'явилися фотографії, на яких вона позує в яскраво-блакитному платті довжини МЗС з провокаційними прозорими вставками під грудьми і на стегнах. Відомо, що в такому вбранні вона з'явилася в одному з випусків нової розважальної програми "Ліпсінк Батл", де є провідною. Наряд з відвертим декольте, який Тіна придбала за 1350 доларів (понад 37 тисяч гривень) від грузинського модельєра Девіда Коми, облягав фігуру і вигідно підкреслював її гідності. Свій образ українська виконавиця доповнила блискучими туфлями сірого кольору на підборах від бренду Kachorovska, з яким випустила колекцію весняного взуття, а також французької косою і ефектним макіяжем, зробивши акцент на очах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини