Головна Новини Зірки шоу бізнес Спокуслива Демі Роуз показала розкішний бюст
commentss НОВИНИ Всі новини

Спокуслива Демі Роуз показала розкішний бюст

Дівчину звикли порівнювати з Селеною Гомес і Кім Кардаш'ян

3 червня 2021, 05:33 comments2771
Поділіться публікацією:

Спокуслива Демі Роуз показала розкішний бюст

Демі Роуз (фото з відкритих джерел)

25-річна британська фотомодель і блогер Демі Роуз активно веде свій профіль у соціальній мережі Інстаграм, де у неї понад 16 мільйонів передплатників. Хоча красуня і відрізняється від своїх звичайних колег-моделей, але регулярно отримує компліменти стосовно  розкішної фігури.

Спокуслива Демі Роуз показала розкішний бюст - фото 2

До того ж дівчину звикли порівнювати з Селеною Гомес і Кім Кардаш'ян. А пікантні кадри на сторінці Демі лише доповнюють її профіль.

Спокуслива Демі Роуз показала розкішний бюст - фото 3

Це підтверджують і свіжі фото, на яких модель позує без бюстгальтера, а також в розкішній сукні з корсетом. Здається, у дівчини зовсім немає комплексів щодо своїх апетитних форм.


Спокуслива Демі Роуз показала розкішний бюст - фото 4

Як повідомляли раніше популярна модель і колишня порноактриса Лана Роудс захопила шанувальників новими фото в дуже відвертій сукні. 24-річна американська модель і колишня зірка фільмів з рейтингом 18 Лана Роудс зараз активно працює над своєю сторінкою в соціальній мережі Інстаграм. Там за Амар Мепл (справжнє ім'я Лани) стежать майже 15 мільйонів шанувальників. Це не дивно, адже навіть при досить короткій кар'єрі в індустрії фільмів для дорослих вона встигла зібрати власну фан-базу. Зараз дівчина регулярно радує своїх фоловерів пікантними фото.

Підтвердженням тому є свіжі кадри з вечірки, для якої Лана вибрала чорне крихітне плаття з ефектними вирізами. На одному зі знімків моделі навіть довелося приховати груди смайликом.

Нагадаємо, відома фітоняшка Ніколь Дентодріа розбурхала користувачів інтернету своїми фотографіями. Модель сфотографувалася повністю голою. Таким чином популярна датська фітнес-модель Ніколь Дентодріа викликала справжній фурор в Instagram. Дівчина порадувала майже 10-тисячну армію шанувальників черговими відвертими знімками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини