Головна Новини Зірки шоу бізнес "Страшний" бізнес: Брітні Спірс повідомила, чому не готова повернутися до музичної кар'єри
commentss НОВИНИ Всі новини

"Страшний" бізнес: Брітні Спірс повідомила, чому не готова повернутися до музичної кар'єри

Зірка зазначила, що музичний бізнес тепер її лякає

29 грудня 2021, 11:15
Поділіться публікацією:

Брітні Спірс повідомила, що вона ще не готова повернутися до музики після 13 років перебування під опікою, яка відняла контроль над її особистим життям і справами та змусила її боятися розважального бізнесу. Про це повідомляє Reuters.

"Страшний" бізнес: Брітні Спірс повідомила, чому не готова повернутися до музичної кар'єри

Співачка Брітні Спірс позує на 29-й щорічній церемонії GLAAD Media Awards у Беверлі-Хіллз - Reuters

40-річна Спірс, яка минулого місяця була звільнена від жорсткої опіки батька, яка тривала з 2008 року, сказала у довгому дописі в Instagram у понеділок, 27 грудня, що вона хотіла б трошки сильніше змушувати себе робити ті речі, які її лякають.

"Думаю, для більшості здається дивним, чому я більше навіть не займаюся музикою... Люди не знають, які жахливі речі зробили зі мною, і після того, що я пережила, я боюся людей і бізнес!!!" – написала Спірс, яка востаннє публічно виступала у жовтні 2018 року.

Спірс поскаржилася судді, який відповідав за її справу про опікунства, на початку цього року, що її контролює батько Джеймі Спірс.

Джеймі Спірс зняли з посади консерватора у вересні. Він сказав, що його єдиною метою було допомогти дочці відновити її кар'єру після того, як у 2007 році вона пережила розлад психічного здоров'я, і ​​що він завжди діяв у її інтересах.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Брітні Спірс звільнена від багаторічної опіки свого батька. 13 років тривали обмеження стосовно фінансів, кар'єри, здоров'я, зустрічей із дітьми, виходу заміж та інших особистих справ. Відтепер цього не буде, відповідно до рішення Верховного суду округу Лос-Анджелеса. Боротьбу Брітні Спірс за свободу підтримав її адвокат Метью Розенгарт.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини