Головна Новини Зірки шоу бізнес Ступка із сім'єю переїхав до іншої країни: де проживає актор і чи планує повернутися до України
commentss НОВИНИ Всі новини

Ступка із сім'єю переїхав до іншої країни: де проживає актор і чи планує повернутися до України

Чотирирічна дочка пари відвідує місцевий дитячий садок і добре розмовляє англійською

13 січня 2022, 09:46
Поділіться публікацією:

Ще у вересні 2021 року спадкоємець відомої династії, актор Дмитро Ступка замість зі своєю дружиною Поліною Логуновою та донькою Богданою переїхали до Сполучених Штатів. Журналісти "Сегодня" розпитали пару про причини переїзду та подальші плани.

Ступка із сім'єю переїхав до іншої країни: де проживає актор і чи планує повернутися до України

Дмитро Ступка з дружиною та донькою - фото з відкритих джерел

Дружина актора зізналася, що вони з чоловіком неодноразово відвідували Штати і країна їм дуже подобається. У США, за словами Логунової, комфортний клімат та погода. Також пара черпає тут натхнення для професійної та творчої діяльності.

Сімейство живе в тихому сімейному районі, а їх чотирирічна дочка вже відвідує місцевий дитячий садок і добре володіє англійською, що, безумовно, тішить Логунову.

Журналісти зазначають, що дружина Ступки є стилістом зачісок, займається продажем косметичних засобів та проводить марафони з фітнесу. Дмитро не залишає зйомок у кіно та пробує себе у ролі телеведучого. Наразі пара веде роботу в Україні віддалено.

"Я проходжу навчання за своїми професіями і зустрічаюся з різними цікавими людьми, я безперечно стала іншою, після довгого візиту сюди, – зазначає Логунова.

Дівчина додала, що думки про постійне місце проживання в Америці відвідували їх із чоловіком. Пара не виключає, що залишиться жити у Штатах.

"У нас багато залишилося в Україні і якщо і приймемо рішення отримати документи для проживання, то доведеться часто перетинати океан. Думаю, Діма приїде раніше, у нього попереду проекти та зйомки, я поки що залишусь тут, перечекаю зиму, а там буде видно, – додала Логунова.


Раніше у матеріалі видання "Коментарі" — Син Софії Ротару показав елітний сімейний особняк .




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини