Головна Новини Зірки шоу бізнес Світлана Лобода приїхала в Москву, щоб відвести дочку в п'ятий клас: вартість навчання вже шокувала кругленькою сумою
commentss НОВИНИ Всі новини

Світлана Лобода приїхала в Москву, щоб відвести дочку в п'ятий клас: вартість навчання вже шокувала кругленькою сумою

Старша дочка Світлани Лободи пішла в п'ятий клас і буде вчитися разом з дітьми Алли Пугачової і Максима Галкіна

6 вересня 2021, 12:40
Поділіться публікацією:

Старша дочка відомої виконавиці Світлани Лободи Єва пішла в п'ятий клас і буде отримувати знання разом з іншими "зірковими" дітьми. Так, зокрема в один клас з Євою ходять діти Алли Пугачової і Максима Галкіна. Як передає видання "Коментарі", про це інформує "Старх".

Світлана Лобода приїхала в Москву, щоб відвести дочку в п'ятий клас: вартість навчання вже шокувала кругленькою сумою

Лобода віддала доньку в першу Московську гімназію Фото: moika78.ru

Популярна співачка, яка тепер в основному орієнтується на виступи в Росії 1 вересня повела старшу дочку в Першу Московську гімназію. Навчання в цій гімназії — досить недешеве задоволення навіть для дуже забезпечених батьків, за яке зоряній мамі доведеться на рік заплатити більше, ніж півмільйона гривень.

Сама Світлана Лобода розповіла, що вирвалася в Москву лише для того, щоб дочку відвести на Перше вересня в п'ятий клас. За словами виконавиці, вона не планує довго перебувати в Росії, повернулася з-за кордону лише для того, щоб влаштувати дочці свято, підтримати її. Під час навчання дочка Світлани Лободи буде жити з бабусею, а сама Світлана пообіцяла її відвідувати, приїжджаючи в РФ.

Також читайте на порталі "Коментарі" — Світлана Лобода зізналася, що більше не живе в Росії, а давно вже перебралася в Європу, де відчуває себе щасливою, тому що кожне її ранок починається зі звуків хвиль прибою. Але найголовніше, підкреслює співачка — вона живе разом зі своєю сім'єю і все навколо її не знають, не зазнають ні заздрості, ні злості. Світлана Лобода відзначила. Що це вона у себе на Батьківщині зірка і впізнавана людина, а там, де вона зараз живе, її ніхто практично не знає. При цьому Світлана Лобода не розкрила секрет, де саме вона зараз проживає, в якій європейській країні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини