Головна Новини Зірки шоу бізнес Святослав Вакарчук здивував виснажливим відпочинком в Карпатах
commentss НОВИНИ Всі новини

Святослав Вакарчук здивував виснажливим відпочинком в Карпатах

Вакарчук продовжує популяризувати Україну

16 серпня 2021, 18:25
Поділіться публікацією:

Сезон літніх відпусток триває. Селебрітіс, зірки шоу-бізнесу також не втрачають можливості відпочити. Ось тільки деякі з зірок по-справжньому вміють дивувати. У той в той час як більшість представників українського шоу-бізнесу балує себе теплим сонечком на березі моря екс-нардеп, колишній керівник партії "Голос", музикант Святослав Вакарчук відправився подорожувати по українським Карпатам. Як інформує видання "Коментарі", фронтмен "Океану Ельзи" порадував своїх шанувальників барвистими фотографіями, які виклав у себе в Instagram.

Святослав Вакарчук здивував виснажливим відпочинком в Карпатах

Святослав Вакарчук Фото з Instagram Святослава Вакарчука

Український музикант на власному прикладі вирішив показати, що для того, щоб провести відпустку яскраво не обов'язково їхати кудись за кордон. Україна відмінно підходить для різноманітного відпочинку. Яскравий тому приклад — відпочинок в українських Карпатах.

Вакарчук вирішив особистим прикладом показати, що подорожувати по різних населених пунктах України — це круто і вражаюче. Співак викладає фотографії в соцмережах з тих місць, де він уже побував. Цікаво, що в Карпатах Святослав Вакарчук вирішив провести виснажливий відпочинок. Він вирішив не ніжитися на сонечку біля басейну з видом на гори, а відправився в самий справжній похід, де доводиться долати важкий підйом на вершини, де тебе чекає нагорода — свіже повітря і краса українських гір.

Читайте також на порталі "Коментарі" — після 20 років разом Святослав Вакарчук розлучається з дружиною, стали відомі шокуючі подробиці. В офіційному шлюбі з Лялею Фонарьова фронтмен групи "Океан Ельзи" жив з 2015 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

ККК

16 серпня 2021, 18:44

Вакарчук и ублюдок слова синонимы!

Ківа

16 серпня 2021, 18:10

невдале створіння. ні політик, ні актор, ні співак. підняв людей, заморочив голову і кинув. і так вже два рази. дешева проститутка. не поважаю.

Надежда

16 серпня 2021, 18:07

Всегда наглый и надменный тип, как она вообще выдержала 20 лет с таким у--ком? Бедная жена. Ни голоса, ни совести, ни уважения к кому - либо. Одна матерщина в разговорах, жуть, а вместо песен волание , всегда выключаю ,услышав.


Новини