Головна Новини Зірки шоу бізнес Тіна Кароль порадувала фото у відвертому «котячому» вбранні
commentss НОВИНИ Всі новини

Тіна Кароль порадувала фото у відвертому «котячому» вбранні

Реакція шанувальників не забарилася

18 травня 2021, 02:30
Поділіться публікацією:

Артистка Тіна Кароль вирішила порадувати своїх фанатів, і опублікувала в Instagram новий знімок в досить відвертому вбранні.

Тіна Кароль порадувала фото у відвертому «котячому» вбранні

Тіна Кароль (фото з відкритих джерел)

Зокрема, відпочила недавно на море з сином красуня одягла чорний топ і брюки з високою талією, які дозволили їй показати "у всій красі" свою фігуру і спокусливі груди.

Крім того, "про всяк випадок" Тіна доповнила образ хусткою.

"Хусточки — новий drop", — підписала вона свою фотосесію.

Реакція шанувальників не забарилася себе чекати: Тіну "закидали" відвертими зізнаннями і компліментами.

"Кішечка", "Вау яка", "Вогонь", "Неймовірна", "Дан Балан ще пошкодує", "Чому така ідеальна?", "Кароль, що за вогонь", — пишуть в коментарях фанати.

Тіна Кароль порадувала фото у відвертому «котячому» вбранні - фото 2

Як повідомляли раніше життя 36-річної української артистки Тіни Кароль завжди викликала підвищений інтерес, особливо, після того, як їй почали приписувати роман з молдавським виконавцем Дан Баланом. Останнім часом чутки про їхній роман знову закипіли, оскільки Володимир Завадюк — продюсер шоу "Голосу країни", де Тіна Кароль і Дан Балан були тренерами, сказав, що їх роман був постановочний. Це викликало резонанс в мережі і Володимир поспішив пояснити ситуацію, зазначивши, що його слова були вибрані не дуже вдало, тому в мережі з'явилося багато хибних інтерпретацій.

Він зізнався, що часто помічав "хімію" між виконавцями. Сама співачка також вирішила підігріти інтерес до цієї теми і опублікувала у себе в Instagram Stories фотографію, на якій позує в красивому блискуче плаття, а Дан Балан стоїть позаду і ніжно торкається її щоки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини