Головна Новини Зірки шоу бізнес Тіна Кароль розповіла про виступи в Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

Тіна Кароль розповіла про виступи в Росії

Зірка шоу-бізнесу Тіна Кароль переконана: сьогодні політичний порядок денний диктує, що патріотизм та бізнес ніяк не пов'язані

24 грудня 2021, 02:05
Поділіться публікацією:

Співачка Тіна Кароль не відкидає можливості поїхати з гастролями до Росії за прикладом багатьох українських артистів. Зірка шоу-бізнесу переконана: сьогодні політичний порядок денний диктує, що патріотизм та бізнес ніяк не пов'язані. Про це Тіна Кароль сказала у інтерв'ю газеті "КП в Україні".

Тіна Кароль розповіла про виступи в Росії

Тіна Кароль (фото з відкритих джерел)

Співачка запевнила, що за 7 років війни з країною-окупантом жодного разу не давала концертів у Росії. Через це багато що втратила у фінансах. Тому, якщо українська влада не надасть альтернативи, артистка розмірковує над можливістю заробити в країні-агресорі.

“Звичайно, я боюся засудження. Але чи не заслужила я вже, щоб не летіли осуди на мій бік – теж питання. Крім того, нас штовхають до цього. Якщо політика нічого не пропонує натомість, значить, формула "бізнес — це тільки бізнес" можлива?", — сказала артистка.

Нагадаємо, у гардеробі 36-річної популярної артистки Тіни Кароль можна знайти безліч нарядів від люксових брендів. І нещодавно вона поповнила шафу ефектною сукнею-смокінгом від російської марки Jaswely. На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала гарні фотографії, продемонструвавши стильний образ, в якому прогулялася Києвом і відзначила, що в житті не повинно бути драми, життя прекрасне.

Для фотосесії Тіна Кароль обрала незвичайну сукню-смокінг чорного кольору з ефектним розрізом та золотистими гудзиками в області талії від російського бренду Jaswely вартістю 5 300 гривень. Свій look виконавиця доповнила шкіряними чобітками та макіяжем у природних тонах з яскравим акцентом на губах. До речі, нещодавно українська зірка випустила новий альбом та здивувала шанувальників зміною іміджу.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини