Головна Новини Зірки персона «Жінка-вамп»: Тіна Кароль захопила новим образом (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Жінка-вамп»: Тіна Кароль захопила новим образом (ФОТО)

Українська співачка Тіна Кароль прогулялася столицею України у сукні-смокінгу від російського бренду

10 листопада 2021, 08:35 comments1157
Поділіться публікацією:

У гардеробі 36-річної популярної артистки Тіни Кароль можна знайти безліч нарядів від люксових брендів. І нещодавно вона поповнила шафу ефектною сукнею-смокінгом від російської марки Jaswely.

«Жінка-вамп»: Тіна Кароль захопила новим образом (ФОТО)

Тіна Кароль / Фото: @tina_karol

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала гарні фотографії, продемонструвавши стильний образ, в якому прогулялася Києвом і зазначила, що в житті не повинно бути драми, життя прекрасне.

Для фотосесії Тіна Кароль обрала незвичайну сукню-смокінг чорного кольору з ефектним розрізом та золотистими ґудзиками в області талії від російського бренду Jaswely вартістю 5 300 гривень. Свій look виконавиця доповнила шкіряними чобітками та макіяжем у природних тонах із яскравим акцентом на губах.

До речі, нещодавно українська зірка випустила новий альбом та здивувала шанувальників зміною іміджу. Кароль перефарбувалась у блондинку, зробила чубок і стала виглядати ще привабливіше.

«Жінка-вамп»: Тіна Кароль захопила новим образом (ФОТО) - фото 2
«Жінка-вамп»: Тіна Кароль захопила новим образом (ФОТО) - фото 3

"Жінка-вамп", "Яка Ви шикарна", "І дивовижна штука життя і Тіна в ній гідна", "Які красиві фото", "Ну яка ж вона прекрасна!!!! У цієї дівчини зійшлися всі стихії світу однозначно", "Шикарна Тіночка", — прокоментували фоловери.

Нагадаємо, популярна артистка Тіна Кароль нещодавно поділилася кадрами, на яких позує у стильній міні-сукні оливкового кольору від французького бренду Balmain, вартістю 1590 євро (понад 48 тисяч гривень).

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що днями в Лос-Анджелесі відбулася світська вечірка LACMA Art Film Gala, де щорічно вшановують діячів кінематографу. Однією із гостей заходу стала 46-річна актриса, зірка серіалу "Відчайдушні домогосподарки" Єва Лонгорія, яка підкорила всіх своїм стильним вбранням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини