Головна Новини Зірки шоу бізнес Тіна Кароль знялася в напівпрозорій сукні, приймаючи сміливі пози: гарячі кадри
commentss НОВИНИ Всі новини

Тіна Кароль знялася в напівпрозорій сукні, приймаючи сміливі пози: гарячі кадри

Тіна Кароль знялася в промо для свого виступу на столичному фестивалі Atlas Weekend

29 червня 2021, 13:09 comments1618
Поділіться публікацією:

Українська попдіва Тіна Кароль поділилася з шанувальниками свіжими спокусливими знімками в прозорому вбранні. Читачі оцінили пікантну фотосесію артистки.

Тіна Кароль знялася в напівпрозорій сукні, приймаючи сміливі пози: гарячі кадри

Тіна Кароль (фото з відкритих джерел)

Тіна Кароль знялася в промо для свого виступу на столичному фестивалі Atlas Weekend. Футболку співачка одягла поверх чорного боді. Образ зірки доповнила зачіска з ефектом мокрого волосся. Так, в сексуальному ролику артистка з'явилася у відвертій сукні з пікантними розрізами до стегон і вирізами в зоні декольте. Під прозоре плаття вона одягла чорний боді на тонких бретелях.

Тіна Кароль знялася в напівпрозорій сукні, приймаючи сміливі пози: гарячі кадри - фото 2


У новій сміливій фотосесії Кароль продемонструвала не тільки свої ідеальні форми, а й сексуальні вигини, приймаючи спокусливі пози.

Тіна Кароль знялася в напівпрозорій сукні, приймаючи сміливі пози: гарячі кадри - фото 3

Нагадаємо, зваблива  українська виконавиця і справжня попдіва Тіна Кароль підкорила своїх передплатників яскравим літнім чином. Красуня приміряла стильний наряд з власної колекції. Так, на свіжих знімках, яка співачка опублікувала на своїй сторінці в Instagram позувала в рожевій укороченою футболкою і такого ж кольору короткій спідниці. Наряд вигідно підкреслив тонку талію і стрункі ніжки артистки.

Зірка зробила кілька ефектних атмосферних фотографій на футбольному полі, приймаючи красиві пози біля воріт, і демонструючи образ з усіх боків. Дівчина не тільки показала чудову спортивну форму, але і новий костюм її лінійки.

Як повідомляли раніше Тіна Кароль вирішила порадувати своїх фанатів, і опублікувала у своїй соціальній мережі Instagram новий знімок. Зокрема, відпочила недавно на море з сином популярна артистка наділу чорний топ і штани з високою талією, які дозволили їй показати у всій красі свою фігуру і спокусливі груди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини