Головна Новини Зірки шоу бізнес Тіна Кунаки і Венсан Кассель знялися в новій кампанії The Kooples
commentss НОВИНИ Всі новини

Тіна Кунаки і Венсан Кассель знялися в новій кампанії The Kooples

Кунаки і Кассель також знялися в кампанії The Kooples колекції весна-літо 2021

30 серпня 2021, 00:06
Поділіться публікацією:

Модель Тіна Кунаки і актор Венсан Кассель стали головними героями нової осінньої кампанії французького бренду The Kooples. Автором романтичних фотографій, натхнених 80-ми, стали Морган Лей і Джонні Кокрейн. Стильні знімки опублікували в Інстаграм бренду. На них подружжя позує в наряді з нової колекції бренду.

Тіна Кунаки і Венсан Кассель знялися в новій кампанії The Kooples

Тіна кунаки і Венсан Кассель - фото з відкритих джерел

Тіна Кунаки і Венсан Кассель знялися в новій кампанії The Kooples - фото 2

Кампанія осінь-зима 2021 стала другою зйомкою для бренду, в якій кунаки і Кассель взяли участь разом. Знаменитості приміряли об'ємні джинсові куртки, класичні пальто, шкіряні жакети з бахромою і джемпери.

Тіна Кунаки і Венсан Кассель знялися в новій кампанії The Kooples - фото 3

Кунаки і Кассель також знялися в кампанії The Kooples колекції весна-літо 2021, лукбук якої зняла фотограф Лора Джейн Колусон. Дівчина також працювала з виданнями WSJ Magazine, Revue і Interview.

Нагадаємо, знаменитий американський актор Сильвестр Сталлоне був визнаний найуспішнішим за касовими зборами за всю історію кіно. Він став єдиним, кому протягом 60 років вдавалося грати в картинах, які є лідерами в прокатах. Як повідомляє видання Deadline, 75-річний Сильвестр Сталлоне за свою кар'єру знявся в більш ніж 50 кінострічках, але більшу славу і популярність йому принесла головна роль у фільмах "Роккі", "Рембо" і "Нестримні". За 60 років він став найприбутковішим актором, оскільки картини з його участю постійно встановлювали рекорди за касовими зборами. Сильвестр без зусиль обійшов у рейтингу таких знаменитих акторів як Леонардо Ді Капріо, Бреда Пітта, Арнольда Шварценеггера і Джона Траволту. Свою лідируючу позицію він закріпив за допомогою фільму "Загін самогубців: Місія навиліт", де зіграв Короля акул. За перший вікенд прокату кінокартина зібрала понад 70 мільйонів доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини