Головна Новини Зірки шоу бізнес Тіна Тернер попрощалася з фанатами
commentss НОВИНИ Всі новини

Тіна Тернер попрощалася з фанатами

Володарка восьми премій «Греммі» відзначила, що страждає посттравматичним стресовим розладом

17 березня 2021, 03:36
Поділіться публікацією:

Легендарна співачка Тіна Тернер попрощалася з шанувальниками і заявила про бажання дожити життя в тиші. Про це Тернер заявила в документальному фільмі "Tina".

Тіна Тернер попрощалася з фанатами

Тіна Тернер (фото з відкритих джерел)

Як повідомляє The Sun, Тіна Тернер повідомила, що "хоче увійти в третю і останню главу свого життя". Співачка розповіла, що страждає посттравматичним стресовим розладом, викликаним домашнім насильством, в шлюбі з Айком Тернером. Крім цього, у 2013 році Тернер перенесла інсульт, пізніше — онкологічний діагноз.

На тлі побічних ефектів у Тернер розвинулася ниркова недостатність і навесні 2017 року вона пережила пересадку нирки. В інтерв'ю співачка зазначила, що її стан вимагає спокою, тому співачка прощається з шанувальниками, щоб дожити життя в тиші.

Нагадаємо, відому співачку, екс-учасницю гурту "NikitA" Дашу Астаф'єву терміново госпіталізували через внутрішню кровотечу. Артистка перенесла операцію і зараз її здоров'ю нічого не загрожує. На своїй сторінці в Instagram знаменитість зізналася, що кілька днів тому у неї почалися сильні болі в животі. Тоді Даша не звертала на це належної уваги, оскільки думала, що виною всьому менструація. Вона брала знеболюючі таблетки і продовжувала займатися своїми справами, зйомками і зустрічами. Але ліки не чинили ніякого ефекту, тоді Астаф'єва вирішила, що вона просто втомилася і перенервувала і їй потрібно відпочити.

За словами співачки, вночі біль в животі посилилася, але вона не стала порушувати свої плани і підводити людей і замість лікарні вирушила працювати. Але біль не вщухав і артистку все-таки відвезли в лікарню, там з'ясували, що у неї відкрилася внутрішня кровотеча.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: The Sun
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктория

19 березня 2021, 08:49

Витаминно-минеральные комплексы для очистки и укрепления сосудов производства США, фармацевтический стандарт качества GMP. Консультация специалиста. Заказывай в магазине https://dnsp.com.ua/. Быстрый ответ 067 314 86 95 viber.


Новини