Головна Новини Зірки шоу бізнес У Лоліти після пластики розійшовся шов на обличчі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Лоліти після пластики розійшовся шов на обличчі

У Лоліти Мілявської розійшовся шов після пластичної операції на обличчі

22 вересня 2021, 12:00 comments1125
Поділіться публікацією:

Російська співачка українського походження Лоліта Мілявська не боїться розповідати про своїх змінах. Зірка заради презентабельного вигляду на сцені не раз лягала під ножі пластичного хірурга. А після останньої операції на підборідді в неї розійшовся шов на обличчі. Виконавиця поділилася історіями невдалих хірургічних втручань в інтерв'ю, що вийшов в YouTube-шоу "Антоніми".

У Лоліти після пластики розійшовся шов на обличчі

Лоліта, скріншот з відео

57-річна Мілявська зізналася, що після останньої операції у неї розійшовся шов у нижній частині обличчя. Скальпелем їй прибрали друге підборіддя, але під час виступу на концерті робота хірурга піддалася жорстокій перевірці через вокальної навантаження. Згодом лікар знову зашив розійшовся шов.

Лоліта підкреслила, що регулярно вдається до послуг пластичних хірургів, вважаючи це специфікою професії, і зовсім не соромиться відкрито говорити про це.

"Є речі, які можуть щось поправити в житті людини. Але справа в тому, що пластика працює тільки в тому випадку, якщо ти собою вже задоволений, і тобі потрібна невелика корекція", — заявила співачка в інтерв'ю.

Нагадаємо, кілька днів тому Мілявська зізналася, що у неї був сексуальний досвід з жінкою. Про це вона розповіла в своєму інтерв'ю, додавши, що їй завжди було цікаво спробувати щось подібне. Після чого виконавиця зрозуміла, що жінки — це не її, і краще вже бути з чоловіками.

Як повідомляло видання "Коментарі", Лоліта розсекретила подробиці свого сексуального життя. Зірка розповіла, що у неї зараз настав найсприятливіший період для активного сексуального життя, оскільки вона може займатися сексом і не вагітніти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Гість

22 вересня 2021, 12:50

Стара дурна лахудра


Новини