Головна Новини Зірки шоу бізнес У мережі вибухнув скандал через поцілунку Брюса Вілліса з дочкою
commentss НОВИНИ Всі новини

У мережі вибухнув скандал через поцілунку Брюса Вілліса з дочкою

Передплатники розгледіли в цьому не зовсім коректне батьківське поводження і обрушили на пару шквал критики

6 березня 2021, 00:05
Поділіться публікацією:

У соціальній мережі з'явилося сімейне відео, на якому Брюсса Вілліс поцілував в губи свою дочку Мейбл. Відеозапис на своїй особистій сторінці розмістила дружина актора Емма Хемінг.

У мережі вибухнув скандал через поцілунку Брюса Вілліса з дочкою

Брюс Вілліс поцілував дочку в губи (фото з відкритих джерел)

Відео викликало бурхливу реакцію інтернет-співтовариства. Брюса Вілліса розкритикували за те, що він поцілував дочку в губи. Актора звинуватили в некоректному і двозначну поведінку, деякі навіть знайшли в поцілунку сексуальний підтекст.

"У наші дні цілувати дітей в губи — це дивно і небезпечно", "Я ніколи не розумів поцілунку в губи між батьками та їхніми дітьми. Я розумію, що вся справа в безумовної любові, але це також може бути виражено іншими способами, такими як обійми, поцілунки в щоки "," Не цілуй в губи ", — такі коментарі заповнили мережу і особисті сторінки зоряної пари.

Нагадаємо, жінка відомого українського артиста DZIDZIO Ярослава Хома, яка нещодавно почала кар'єру співачки під псевдонімом SLAVIA, розповіла, чому у них з Михайлом майже за 20 років спільного життя немає дітей. У програмі "Зоряний шлях" виконавиця розповіла, що не проти народити дитину, але на це у пари просто не вистачає часу. "Ну, я б дуже хотіла. Думаю, що треба", — відповіла Ярослава. Також дружина артиста розповіла, що з приводу поповнення в родині думає сам DZIDZIO: "Каже, що теж хоче, але як-то немає часу. Ніколи у нього немає часу". Співачка зізналася, що зараз в шлюбі з Михайлом Хомою переживає непростий час.

Ярославі прикро за те, що чоловік не підтримує її прагнення до сольної кар'єри і не приховує свого невдоволення. Хоча вона довгі роки перебувала в його тіні і була для нього надійною підтримкою і опорою. Ярослава розповіла, що навіть в день прем'єри кліпу "Я тобі НЕ мамка" її чоловік підтримав іншу виконавицю, яка також в той день випустила свою нову пісню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини