Головна Новини Зірки шоу бізнес У РФ мобілізували онука Алли Пугачової Микиту Преснякова, - росЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

У РФ мобілізували онука Алли Пугачової Микиту Преснякова, - росЗМІ

Кілька днів тому сама Пугачова покинула Росію

7 жовтня 2022, 13:50
Поділіться публікацією:

Онук співачки Алли Пугачової Микита Пресняков мобілізований із Московського Губернського театру, повідомив П'ятий канал із посиланням на джерело, близьке до театру. Прес-служба театру поки що від коментарів відмовилася.

У РФ мобілізували онука Алли Пугачової Микиту Преснякова, - росЗМІ

Микита Пресняков та Алла Пугачова. Фото: з відкритих джерел

Микиті Преснякову 31 рік. Його батьками є заслужена артистка РФ Крістіна Орбакайте та співак Володимир Пресняков-молодший. Його бабуся – народна артистка СРСР Алла Пугачова.

Варто зазначити, що вручення повістки Микиті Преснякову в соцмережах вже назвали "відповідальницею" влади особисто Аллі Пугачовій, яка не побоялася публічно показати свою незгоду з путінським режимом і днями залишила Росію. Таке показове вручення повістки зірковому онуку може бути актом залякування всім тих, хто захоче критикувати рішення влади й у своїй залишатися у Росії.

Алла Пугачова разом із дітьми та чоловіком Максимом Галкіном покинули Росію ще в перші дні повномасштабного російського вторгнення в Україну. Після цього Алла Пугачова повернулася до Росії перед початком нового навчального року. Тоді артистка пояснила своє повернення тим, що дітям необхідно розпочинати новий навчальний рік у Росії. Ось тільки довго Примадонна у РФ не затрималася. Вона забрала документи дітей зі школи, виставила будинок на продаж та виїхала з країни.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Росії вигадали, як помститися Аллі Пугачовій за антипутінську позицію.

Також "Коментарі" писали — Росія повністю закінчила оформлення анексії частини України: що тепер почне російський диктатор Путін — які неприємності готує ворог.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

7 жовтня 2022, 14:16

Це нагода ще раз подумати, на яку небезпеку ми наражаємо націю, лишаючі при владі свій божевільний вирок. Вони всі своїх дітей вивезли, собі у бункері підготували забезпечення на багато років. Вони не бажають змін, вони повернуться до старого. Це написано на обличчях титушків Азовсталі. Вони злі, бо позбулися комфортної служби силовим підрозділом і дахом портової контрабанди. То як? Гинути всім у муках з прокльонами у бік православних конкурентів наших корумпованих?


Новини