Головна Новини Зірки шоу бізнес У шоу "Холостяк-11" повернулася одна учасниця
commentss НОВИНИ Всі новини

У шоу "Холостяк-11" повернулася одна учасниця

Після церемонії троянд, на якій він попрощався з фітнес-тренером Дашею Ставничий, холостяк зустрівся з Юлією Бельченко

15 травня 2021, 02:08
Поділіться публікацією:

Кінець одинадцятого випуску романтичного шоу "Холостяк-11" став несподіваним. Адже в проект повернулася одна учасниця — 27-річна СММ-менеджер Юлія Бельченко "Зайка". Дівчина зізналася головному герою шоу — бізнесменові Михайлу Залівако — в любові. Обміркувавши все, дівчина зрозуміла, що любить Михайла. Вона передала Залівако конверт, в якому попросила його про зустріч.

У шоу "Холостяк-11" повернулася одна учасниця

Михайло Залівако (фото з відкритих джерел)

Після церемонії троянд, на якій він попрощався з фітнес-тренером Дашею Ставничий, холостяк зустрівся з Бельченко. Під час розмови Юлія зізналася у своїх почуттях.

"Я тут, щоб сказати тобі дуже важливу річ. Перше, це чутки, які ходили навколо мене на проекті. Це все неправда. Ескорту я не займаюся і ніколи цим не займалася. Нічого темного в моєму минулому немає. Друге — найголовніше, що я тобі хочу сказати. я реально хочу бути з тобою ", — розповіла" Зайка".

Нагадаємо, екс-"Холостяк" і український ведучий Нікіта Добринін більше не з'явиться в російській версії романтичного шоу. Виявилося, що під час зйомок він захворів коронавірусів, тому пішов з проєкту. У випуску, який вийде 28 березня, замість Микити буде хтось інший, але ім'я нового ведучого поки тримається в секреті. Та й сам Добринін пост ведучого на російському "Холостяка" отримав випадково, на його місці мав бути шоумен Дмитро Кохно з Білорусі, але він також захворів на коронавірусну інфекцію.

Потім в процесі роботи така неприємність спіткала і українського екс-холостяка. Хоча творці проекту запевняють, що на знімальному майданчику всі дотримуються епідеміологічних норм і правил. Сам Добринін поки офіційно не коментував своє вибування з шоу.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини