Головна Новини Зірки шоу бізнес У США оголошено список номінантів на премію Еммі в 2020 році
commentss НОВИНИ Всі новини

У США оголошено список номінантів на премію Еммі в 2020 році

Список номінантів престижної премії "Еммі" був оголошений у режимі онлайн із-за карантину

28 липня 2020, 23:44
Поділіться публікацією:

Американська телевізійна академія в Лос-Анджелесі оголосила перелік номінантів на щорічну премію "Еммі". Про це повідомляє видання "Громадське".

У США оголошено список номінантів на премію Еммі в 2020 році

Оголошення зробили в режимі онлайн, а не по телебаченню, як зазвичай, з-за пандемії коронавіруса.

Найбільше номінацій довелося на серіал "Хранителі" від HBO — 26. За ним слідує "Дивна місіс Мейзел" від Amazon (20). Третє місце розділили "Озарк" від Netflix і "Спадщина" від HBO — по 18 номінацій.

Сам стриминґовий сервіс став рекордсменом за загальною кількістю номінацій — 160, випередивши найближчого конкурента — HBO — на 53 номінації. Netflix вже випереджав HBO за номінаціями на "Еммі" в 2018 році, але в минулому році поступився.

Як зазначає Variety, на кількість номінацій HBO вплинуло завершення "Гри престолів", після якої у сервісу не знайшлося рівноцінної заміни.

72-я церемонія нагородження премії "Еммі" відбудеться 20 вересня 2020 року. Її ведучим буде американський актор і комік Джиммі Кіммел, транслювати церемонію телеканал ABC.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що популярна блогерша Настя Івлеєва захворіла коронавірусом разом зі своїм хлопцем.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини