Головна Новини Зірки шоу бізнес Українка з найбільшими грудьми похвалилася на публіці відвертим вбранням
commentss НОВИНИ Всі новини

Українка з найбільшими грудьми похвалилася на публіці відвертим вбранням

Міла Кузнєцова постала перед шанувальниками у відвертому вбранні

19 серпня 2021, 07:26 comments2146
Поділіться публікацією:

Українка з найбільшими грудьми похвалилася на публіці відвертим вбранням

Міла Кузнєцова - фото з відкритих джерел

Відома українська plus-size модель Міла Кузнєцова продовжує радувати своїх передплатників спокусливими кадрами. Красуня поділилася пікантним знімком з конкурсу краси, який пройшов в Одесі.

Так, на свіжому фото в Instagram 32-річна Міла Кузнєцова постала перед шанувальниками у відвертому вбранні. Модель позує в чорному відвертій сукні з паєтками й глибоким вирізом, який підкреслює пишні форми. Міла зробила макіяж смокі-айс, а губи нафарбувала ніжним відтінком рожевого кольору. Крім цього, Кузнєцова накрутила локони та одягла срібні сережки.

"Конкурси краси завжди хвилюючі", — написала дівчина. Шанувальники plus-size моделі засипали її компліментами.

Нагадаємо, шведського актора Юеля Кіннаман, який грав у фільмах "Загін самогубців", "Код доступу" Кейптаун "," Ханна "і інших, звинувачує у зґвалтуванні його колишня коханка — модель Габріелла Магнуссон (Белла Девіс). Про це пише видання Cosmopolitan. За інформацією джерела, шведсько-ямайська модель Белла Девіс заявила про те, що її двічі зґвалтував колишній коханець. Однак на цьому моменті версії двох сторін кардинально різняться. модель говорить про те, що у неї достатньо доказів того, що вона стала жертвою сексуального насильства з боку Юеля Кіннамана. На своїй сторінці в Instagram дівчина написала: "Зустрінемося в суді".

Сам же актор зазначає, що складався в стосунках з Габріе Ллой, але інтимний зв'язок була з обопільної згоди. Крім того, кінозірка підкреслив, що їх роман з моделлю був невеликою інтрижкою, яка швидко закінчилася. Але Девіс хотіла продовжити відносини й усіляко намагалася знайти привід для зустрічі з Каннаманом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини