Головна Новини Зірки шоу бізнес Українська супер модель надіслала чіткий сигнал Путіну
commentss НОВИНИ Всі новини

Українська супер модель надіслала чіткий сигнал Путіну

На Каннському кінофестивалі українська супер модель Аліна Байкова скинула плащ, під яким був різкий напис до Путіна.

28 травня 2023, 16:05
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Черговий інцидент на Каннському кінофестивалі. Українська супер модель Аліна Байкова пройшлась по червоній доріжці відомого кінофестивалю та відкрила плащ під яким був чіткий сигнал до російського диктатора Володимира Путіна. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Instagram моделі.

Українська супер модель надіслала чіткий сигнал Путіну

Українська модель Аліна Байкова. Фото з відкритих джерел

Українська модель Аліна Байкова співпрацює з такими відомими брендами, як Calvin Klein, Lanvin, Dior та інші. Під час відвідування червоної доріжки Каннського кінофестивалю 34-річна українка вразила всіх. На прем'єрі фільму "Старий дуб" вона підійшла до зони перед фотографами та розстібнула свій плащ, де було великими літерами вказано: F**K YOU PUTIN.

Українська супер модель надіслала чіткий сигнал Путіну - фото 2

Охорона фестивалю миттєво відреагувала і п'ятеро  чоловіків оточили українську зірку. Згодом з'ясувалось, що Байкову змусили покинути червону доріжку кінофестивалю. Свій вчинок модель пояснила тим, що потрібно й надалі підтримувати Україну, поки вона не переможе Росію.

"Росіяни мають піти з нашої землі і дати нам спокій! Прийміть той факт, що ми вільна і демократична країна, не хочемо бути під їхнім контролем! Ми не зупинимось, поки вони не залишать нас у спокої!", — написала Байкова у своїх соціальних мережах.

Переглянути відео, де українська топ модель надсилає чіткий сигнал російському президенту можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що це не вперше українські відомі особи намагаються використати Каннський кінофестиваль для привернення уваги до війни в Україні. У перші дні фестивалю українська інфлюенсерка вилила на себе штучну кров на червоній доріжці. Таким чином показуючи, як Україна страждає від російської агресії.

Також "Коментарі" писали про голлівудського актора, який помер рік тому, однак причину смерті назвали лише зараз.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Людмила.

28 травня 2023, 16:59

И это супер-модель? Боже, какая страшная! Я, обычная укр. девушка, намного старше её, без тюнинга вобще, выгляжу НАМНОГО лучше. Отбирали в модели наверное, через постель. А привлечь внимание к Украине-можно было и другим способом. Вобщем-дёшево и пошло....


Новини