Головна Новини Зірки шоу бізнес Ведучий Добринін пояснив, чому не йде на фронт: "я один годувальник у родині"
commentss НОВИНИ Всі новини

Ведучий Добринін пояснив, чому не йде на фронт: "я один годувальник у родині"

Нікіта Добринін розповів, чому не йде мобілізовуватись на війну та як використовує свою медійність, щоб допомогти армії.

2 квітня 2024, 10:40
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Популярний ведучий, блогер та колишній учасник шоу "Холостяк" Нікіта Добринін розповів, про закиди в його бік щодо уникнення мобілізації. За словами Добриніна, він медійна особа та завдяки своїй популярності допомагає друзям та рідним, які на війні.

Ведучий Добринін пояснив, чому не йде на фронт: "я один годувальник у родині"

Український ведучий Нікіта Добринін. Фото з відкритих джерел

Під час інтерв’ю в проєкті "У ліжку" ведучий Нікіта Добринін заявив, що бути інфлюенсером це відповідальність, яка  дозволяє впливати на людей. Добринін пояснює, що займається волонтерством, тому розуміє, чому перебуває не на фронті.

"Я абсолютно впевнений у своїй позиції, і я знаю, чим я займаюся, тому з будь-якими закидами конкретно на мою адресу мені не складно. Я розумію, що я один годувальник у своїй родині, у своїх батьків, я допомагаю своїм друзям, які на війні, брату, який на війні, на передовій, тобто я усвідомлюю, що без мене їм буде складніше", — сказав Добринін.

Нікіта Добринін вказує, що його не зачіпають коментарі з закидами, чому він не на війні. 

"Я в цей час, наприклад, роблю чи закриваю ще один збір. І я спокійний в своєму серці, тому що я знаю, чим займаюся", — додав блогер.

Крім того, ведучий зазначив, що такі медійні особи як він мають популяризувати мобілізацію в Україні, комунікувати, а не залякувати.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що популярна співачка з України переказала мільйон жертвам теракту у Москві.

Також "Коментарі" писали про українського співака Михайло Хома, відомого під псевдонімом Дзідзьо, який пояснив своє ставлення до мобілізації артистів. За його словами, "не можна кидати дельфінів у пісок".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини