Головна Новини Зірки шоу бізнес Вакарчук розповів, як батьківство кардинально змінило його життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Вакарчук розповів, як батьківство кардинально змінило його життя

Музикант розповів, що співає колискову дитині і навіть замислюється записати для нього цілий альбом

2 лютого 2022, 12:05
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", популярний український музикант, фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук зізнався в інтерв'ю журналу "Телетиждень", як народження сина внесло зміни до його життя. З'явилися раніше незнайомі емоції та щасливі переживання.

Вакарчук розповів, як батьківство кардинально змінило його життя

Святослав Вакарчук. Фото: з відкритих джерел

Святослав Вакарчук розповів, що поява дітей – це той мент у житті кожної людини, коли починаєш дивитися на речі, які тебе оточують зовсім по-іншому, починаєш відчувати раніше незнайомі емоції та переживання. Музикант зізнався, що так тепер і в його житті.

Виконавець зазначив, що у глобальному сенсі він залишився таким самим, як і раніше, він не змінив своїх поглядів, він, як і раніше, обожнює музику. Поява сина лише додала більше яскравих фарб у життя, наповнило її великими смислами.

Також Святослав Вакарчук зізнався, що тепер у його житті постала людина, якій він особисто виконує свої пісні. За словами музиканта, щодня співає синові колискові та навіть виношує амбітні плани – записати новий альбом. При цьому Вакарчук зазначив, що його первісток ще маленький, щоб визначити, які пісні йому більше до вподоби. Тому доведеться трохи почекати, доки він підросте.

Читайте також на порталі "Коментарі" – раніше ще один відомий представник українського шоу-бізнесу Сергій Притула розповів своїм передплатникам, як завершення кар'єри у "Вар'ятах" змінило його життя і тепер він може більше часу проводити з рідними та близькими людьми. За словами шоумена, його сімейний бюджет трохи "схуд", зате з'явилося щастя спілкування з дітьми.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини