Головна Новини Зірки шоу бізнес Вакарчук заявив про повернення до популярного телешоу
commentss НОВИНИ Всі новини

Вакарчук заявив про повернення до популярного телешоу

Святослав Вакарчук розповів про повернення на шоу "Голос країни"

31 грудня 2021, 15:05
Поділіться публікацією:

Екснардеп, фронтмен гурту "Океан Ельзи" та тренер музичного телешоу "Голос країни" Святослав Вакарчук відкрив інтригу, розповівши, чого очікувати у новому сезоні шоу. Як повідомляє портал "Коментарі", Святослав Вакарчук в ефірі каналу "1+1" заявив, що йому приємно повернутися до "Голосу" після п'ятирічної перерви.

Вакарчук заявив про повернення до популярного телешоу

Святослав Вакарчук. Фото з відкритих джерел

Святослав Вакарчук зазначив, що його переповнюють приємні емоції від розуміння, що знову випаде можливість пройти дуже цікавий шлях як тренер шоу "Голос країни".

За словами музиканта, з одного боку він розумів, що, перебуваючи у кріслі тренера протягом чотирьох сезонів вдалося зробити дуже багато і настав час дати можливість себе показати іншим талановитим виконавцям, молодшим. Але є й інший бік, зазначив Вакарчук.

Він додав, коли отримав пропозицію знову стати тренером одного з найпопулярніших телешоу, то наринули приємні спогади, з'явилося відчуття, що справді скучив.

"Скучив за учасниками, яким хочеться допомогти", — поділився емоціями артист.

Не обійшлось і без невеликого анонсу. Святослав Вакарчук розповів, що бачить одним із головних своїх завдань на телешоу просування саме української музики, тому у 12 сезоні буде дуже багато українських пісень.

На думку Вакарчука, Україна, звичайно ж, має бути інтегрована у світову культуру, але при цьому важливо пам'ятати, що наша власна культура дуже важлива, вона має бути популярною та має бути на першому місці.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Святослав Вакарчук здивував виснажливим відпочинком у Карпатах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://1plus1.ua/ru
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини