Головна Новини Зірки шоу бізнес Вдова Караченцова назвала гонорар Проклової за одкровення
commentss НОВИНИ Всі новини

Вдова Караченцова назвала гонорар Проклової за одкровення

Раніше актор Сергій Никоненко теж припустив, що одкровення Проклової пов'язані з грошовими труднощами

13 травня 2021, 04:53
Поділіться публікацією:

Актриса Олена Проклова, яка раніше під час одного зі своїх інтерв'ю розповіла, що під час прослуховування один відомий актор вимагав від неї секс. І нібито ця людина вже померла. Як заявила вдова відомого російського актора Миколи Караченцова Людмила Поргіна, Проклова, почала робити заяви такого характеру через значний гонорар, пишуть "Дни.ру".

Вдова Караченцова назвала гонорар Проклової за одкровення

Актриса Олена Проклова (фото з відкритих джерел)

За словами Поргіної, Проклова за мільйон рублів "поступилася честю і совістю" і напередодні свята розповіла історію журналістам.

Актриса вважає, що Олена, якщо все було так, як вона розповіла, повинна була говорити про це саме в той момент, коли це сталося. Вона могла піти до директора картини або до інших відповідальних осіб на зйомках, які б за неї заступилися.

Раніше актор Сергій Никоненко теж припустив, що одкровення Проклової пов'язані з грошовими труднощами.

Як повідомляли раніше знаменитостям потрібно стежити не тільки за своїм зовнішнім виглядом, але і за тим, що вони говорять, адже іноді одна кинута або написана ненароком фраза може коштувати кар'єри. Про це не з чуток знають деякі голлівудські актори. Наприклад, Еванджелін Ліллі. Зірка культового драматичного серіалу "Залишитися в живих" Еванджелін Ліллі в розпал пандемії коронавірусу вирішила в соціальній мережі поділитися своїми філософськими роздумами. Актриса написала, що її сім'я не дотримується самоізоляцію, тому що все це — вигадка.

Або Джина Карано. На початку 2021 року зірка "Мандалорця" Джина Карано знищила свою репутацію одним постом в соцмережі Instagram. Знаменитість порівняла політичну ситуацію в Америці з Голокостом. Коли публіка висловила обурення, актриса поспішила видалити пост, але, як відомо, ніщо не зникає з інтернету безслідно.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини