Головна Новини Зірки шоу бізнес Відома українська співачка отримала премію Music Moves Europe Talent Awards 2021
commentss НОВИНИ Всі новини

Відома українська співачка отримала премію Music Moves Europe Talent Awards 2021

Співачка отримала гроші і можливість працювати в Європі

16 січня 2021, 15:08
Поділіться публікацією:

Українська виконавиця alyona alyona на фестивалі Eurosonic Noorderslag (ESNS) стала лауреатом премії Music Moves Europe Talent Awards 2021. Про це стало відомо з повідомлення Міністерства культури і соціальної політики.

Відома українська співачка отримала премію Music Moves Europe Talent Awards 2021

Повідомляється, що alyona alyona отримала 10 тис. Євро грошового призу, а також пакет підтримки для розвитку кар'єри. Крім того, українській виконавиці дісталося найбільше голосів у додатковій номінації Public Choice Award, завдяки чому вона додатково отримає 5 тис. Євро і пропозиція зняти лайв-сесію в паризькій студії Deezer.

Music Moves Europe Talent Awards — щорічна премія в сфері популярної сучасної музики, де нагороду можуть отримати нові європейські артисти.

Раніше "Коментарі" писали, що тепер смартфони і комп'ютери зможуть оцінити ваш музичний смак. Інтернет-видання The Pudding створило штучний інтелект, який зможе просканувати ваш аккаунт на платформі Spotify і об'єктивно оцінити музичні переваги користувача.

Нагадаємо, легендарний британський рок-музикант, гітарист групи Queen Брайан Мей спільно з парфумером Серджіо Момо, засновником марки Xerjoff, випустив парфуми із запахом борсука. Духи були випущені в криваво-червоному флаконі і отримали назву Save Me, в честь хіта групи Queen. Даний парфум має запах сандалового дерева і борсука. Також в ньому присутні нотки рожевого перцю, жасмину, цикламена, ромашки, туберози, мімози, іланг-ілангу, гарденії і мускусу. Брайан Мей пояснив, що борсук є близьким йому за духом тваринам. Тому він і створив такий досить незвичайний аромат.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини