Головна Новини Зірки шоу бізнес Відомий російський артист закрутив роман із "Міс Львів-2018"
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий російський артист закрутив роман із "Міс Львів-2018"

Мережею розлетілися фотографії, на яких Григорій Лепс обіймає та цілує українську модель, "Міс Львів-2018"

21 лютого 2022, 16:22 comments1357
Поділіться публікацією:

У мережі з'явилася інформація, що відомий російський виконавець Григорій Лепс після розриву стосунків із танцівницею Ганною Шапліковою зав'язав нові стосунки. Новою обраницею російського виконавця стала "Міс Львів-2018" та перша віце-міс Україна Всесвіт 2018 Наталія Болюх. Як передає портал "Коментарі", про це пише інформагентство УНІАН.

Відомий російський артист закрутив роман із "Міс Львів-2018"

Наталія Болюх. Фото з відкритих джерел

Приводом для поширення чуток про те, що Григорій Лепс закрутив роман з українкою, стали фото, що потрапили до мережі. На них російський співак обіймає та цілує українську модель.

Сам же Григорій Лепс, як і Наталія Болюх, поки що публічно не заявили, що вони разом. Але українка все ж таки вирішила трохи закрутити інтригу. Днями один із підписників Болюх в Instagram запитав дівчину, хто її улюблений співак.

Наталя записала невелике відео під пісню Лепса "Я щасливий" і написала: "Лепс, звичайно ж".

Нагадаємо, наприкінці 2021 року у російському шоу-бізнесі прогриміла новина, що російський виконавець Григорій Лепс вирішив розлучитися зі своєю дружиною Ганною Шапліковою. Пара прожила разом майже 20 років. Тепер же подружжя вирішило поставити крапку у стосунках.

Читайте також на порталі "Коментарі" — відомий український волонтер, телеведучий, комік і шоумен Сергій Притула розповів, що рішення піти з великої сцени та завершити кар'єру коміка кардинально перевернуло його сімейне життя. Притула зізнався, що його сімейний бюджет трохи зменшився, але при цьому він відчув справжню радість і сенс у житті, коли з'явилася можливість більше часу приділяти сім'ї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини