Головна Новини Зірки шоу бізнес Відомий український шоумен пройшов ВЛК
commentss НОВИНИ Всі новини

Відомий український шоумен пройшов ВЛК

Анатоліч завершує бюрократичний марафон у ТЦК: подробиці

19 червня 2024, 10:23
Поділіться публікацією:

Ведучий та популярний шоумен України Анатолій Анатолич нарешті закінчує свої численні візити до Оболонського ТЦК, де оновлював свої дані для військкомату. За останні кілька місяців ведучий приходив до ТЦК шість разів.

Відомий український шоумен пройшов ВЛК

Анатолій Анатолич відповів, чи оновив дані у ТЦК

Анатолій Анатолич поділився у своєму Instagram, що процес оновлення даних затягнувся на кілька місяців і нарешті наближається до завершення.

"Ваш улюблений серіал "Анатолич і ТЦК" виходить на фінішну пряму, незабаром завершальний сезон, як у серіалі "Друзі"," — зазначив ведучий з нотками іронії.

Історія почалася з того, що Анатоліч зіткнувся із серйозними бюрократичними перешкодами і навіть був оштрафований за відсутність військового квитка, оскільки не міг стати на військовий облік через великі черги. Однак після невдалих спроб і численних візитів йому вдалося пройти необхідні процедури і навіть пройти ВВК.

"Такі бюрократичні перипетії. Але принаймні я вже зробив основне. Ось такі новини. Скандалів не буде", — підсумував шоумен. Наразі Анатолій очікує на отримання тимчасового документа військовозобов'язаного. Після його отримання він повинен буде поїхати до Вишгорода, де його прописано, для заміни посвідчення на постійне.

Нагадаємо, що нещодавно Спартак Субота, відомий український блогер, чиє ім'я асоціюється з низкою скандалів, висловився про свої наміри щодо служби у Збройних Силах України. Субота підкреслив, що хоч і не має страху перед перспективою військової служби, найближчим часом приєднуватися до військових не планує.

Раніше "Коментарі" писали, що відомий український письменник та активний громадський діяч Сергій Жадан оголосив про свій вступ до лав 13-ї бригади Національної гвардії України "Хартія". Його приклад наслідував і Євген Турчинов, учасник музичного гурту "Жадан і собаки", який також приєднався до навчання у тій же бригаді.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини