Головна Новини Зірки шоу бізнес Винен знак зодіаку: Мадонна відмовилась працювати з діджеєм Гетта
commentss НОВИНИ Всі новини

Винен знак зодіаку: Мадонна відмовилась працювати з діджеєм Гетта

Мадонна серйозно захоплюється астрологією

6 жовтня 2020, 14:05
Поділіться публікацією:
















Американська зірка Мадонна, яка нещодавно створила парфуми за мотивами свого останнього альбому, відмовилася працювати з одним з найвідоміших ді-джеєм світу Девідом Гетта, коли дізналася його знак зодіаку. Про це він заявив в програмі "Mcfly and Carlito".

Винен знак зодіаку: Мадонна відмовилась працювати з діджеєм Гетта

Мадонна | AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Девід розповів, що інцидент трапився 11 років тому, коли він отримав "Ґреммі". Співачка зв'язалася з діджеєм, сказала, що їй дуже сподобався його ремікс на її трек і запросила на зустріч, щоб обговорити співпрацю. Девід зізнався, що вони з "королевою поп-музики" планували записати альбом. Їх спілкування проходило в розслабленій атмосфері, знаменитості встигли обговорити концепт і музику, і все повинно було скластися максимально вдало. Але раптом Мадонна запитала у діджея, хто він за знаком зодіаку. І коли почула у відповідь, що він Скорпіон, різко змінилася в обличчі й сказала, що вони не зможуть працювати разом, після чого пішла.

До слова, співачка серйозно захоплюється астрологією і тому не співпрацює з деякими знаками зодіаку.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Мадонна вирішила випустити автобіографічний фільм, в якому розповість про свою кар'єру та особисте життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини