Головна Новини Зірки шоу бізнес Як співачка Ріанна відреагувала на статус мільярдерки від Forbes
commentss НОВИНИ Всі новини

Як співачка Ріанна відреагувала на статус мільярдерки від Forbes

Ріанна дуже скромно відреагувала на свій статус мільярдерки

9 серпня 2021, 23:06
Поділіться публікацією:

Минулого тижня Forbes оцінив стан Ріанни в 1,7 мільярда доларів. Це зробило її найбагатшою співачкою в світі і другий найбагатшою жінкою в шоу-бізнесі — після телеведучої Опри Уїнфрі. Як пише Billboard, вона дуже скромно відреагувала на свій статус мільярдерки. Попадання в ТОП Forbes Ріанна прокоментувала коротенькою фразою.

Як співачка Ріанна відреагувала на статус мільярдерки від Forbes

Ріанна (фото з відкритих джерел)

Що стосується стану в 1,7 мільярда доларів. Те цю суму Ріанна заробила не тільки завдяки музичній та акторській діяльності, але і в основному завдяки косметичному бренду Fenty Beauty і меншою мірою — марці білизни Savage x Fenty.

У лютому LVMH оголосив про припинення роботи над модним брендом Fenty, під яким Ріанна протягом майже двох років випускала одяг, взуття та аксесуари. Концерн продовжив підтримувати Fenty Beauty і Savage x Fenty.

Як співачка Ріанна відреагувала на статус мільярдерки від Forbes - фото 2


Нагадаємо, ефектна американська співачка і дизайнер Ріанна вирішила підтримати ЛГБТ-спільнота пікантними знімками. Зірка опублікувала серію фото в нижній білизні власного бренду Savage x Fenty. Так, 33-річна Ріанна позувала на ліжку в чорній футболці, напівпрозорих трусиках з райдужним принтом і панчохах з райдужною гумкою. Образ доповнили численні намиста і браслети. Запеклі кадри артистка показала на своїй сторінці в Instagram.

Пізніше вона опублікувала фото, на яких постала в комплекті відвертого "веселкового" білизни на тлі пальм, спокусливо приспустив чорні шорти. А ще співачка повідомила, що некомерційний фонд Клари Лайонел — організація, яка фінансує глобальні освітні ініціативи і екстрене реагування на стихійні лиха, підтримає п'ять організацій ЛГБТК в місяць гордості.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини